PiterTS Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 Witam jestem w USA juz jakies 9 miesiecy na wizie turystycznej oczywiscie przedluzylem wize o kolejne pol roku wiec pobyt mam jeszcze przynajmniej legalnie 3 miesiace.. problem w tym ze chce jeszcze zostac... Jakie opcje wchodza... zmiana wizy na studencka f-1 ?! do jakiej szkoly najlepiej sie zapisac i jak to wyglada w praktyce czy najpierw musze sie zapisac do szkoly potem wysylam papiery(robic to przez prawnika czy samemu) czy na odwrot ... jakie szanse?! Bardzo prosze o odpowiedz. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 18, 2008 Report Share Posted March 18, 2008 a ten pobyt przedluzales przez prawnika czy tez sam ? jak wykazesz ze masz na to srodki lub tez sponsora oraz szkola bedzie z tych lepszych to masz jakas szanse na wize.Musisz najpierw zalatwic szkole a potem wysylasz papiery do urzedu,pamietaj ze jesli bedziesz chcial poleciec np do Polski to bedziesz musial od nowa starac sie o wize studencka aby moc wrocic bo w USA zmieniasz status. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterTS Posted March 18, 2008 Author Report Share Posted March 18, 2008 przez prawnika, tu gdzie jestem jest College , i chyba jakas szkola jezykowa, jaka szkole wybrac.... ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.