Admin Napisano 20 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 W dziale Work&Travel zostały wyodrębnione osobne działy dla najpopularniejszych miejsc docelowych w USA (aktualnie: Alaska, Lake Tahoe, Reno, Atlantic City i Wisconsin Dells). Działy te mają służyć jako skrzynki kontaktowe dla osób planujących wyjazd lub przebywających już w danym miejscu (m.in. mozliwość zamieszczania szybkich informacji o możliwości pracy, wynajmu mieszkania, organizacji imprez czy innych ciekawych wydarzeń w okolicy). Jeśli macie pomysł na utworzenie kolejnej kategorii to proszę o zamieszczenie propozycji w tym temacie (warunkiem jest przynajmniej 10 tematów o tym miejscu na ogólnym Forum Work&Travel). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SantaCruz Napisano 22 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 mysle ze Hawaje to coraz bardziej popularna opcja. osobno mysle, ze tez moglby zostac potraktowany Ocean City, Md. duzo osob co roku jezdzi tam pracowac np. do Food Liona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcincin Napisano 30 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Maja 2008 moze San Diego?? albo California? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admin Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Dodałem Ocean City,MD i Hawaje. Z San Diego jest za mało postów, a California jest dość rozmyta (w większości studenci jadą do Lake Tahoe, gdzie mieszkają w CA ale pracuja w NV). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUGAZI Napisano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Tri-state: Northern Virginia, Maryland (poludniowy), DC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
papaya Napisano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 gdzie sie podziało hasło "Floryda" w tym roku na forum?! zepchnita na drugi tor no nieeeeeeee wybiera sie ktos w tym roku do stanu słonca? chetnie pokieruje co i jak... ja spedzilam tam (oczywiscie nie wylacznie) 4 miesiace ubieglego lata i nadal jestem pod wrazeniem "klimatu" (dosłownie i w przenośni) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
katalinaa Napisano 9 Lutego 2009 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Hej ja zastanawiam sie nad w&t na Florydzie a konkretnie Miami Beach. Bylam tam w tamtym roku na dwutygodniowych wakacjach i zakochalam sie w tym miejscu. Czy orientuje sie ktos jak jest z praca na Florydzie na wakacjach, poniewaz zamierzam szukac czegos po przyjezdzie tam. Wiem ze w tym czasie jest tam martwy sezon, ale czy faktycznie jest z tym az tak zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.