Admin Posted March 20, 2008 Report Share Posted March 20, 2008 W dziale Work&Travel zostały wyodrębnione osobne działy dla najpopularniejszych miejsc docelowych w USA (aktualnie: Alaska, Lake Tahoe, Reno, Atlantic City i Wisconsin Dells). Działy te mają służyć jako skrzynki kontaktowe dla osób planujących wyjazd lub przebywających już w danym miejscu (m.in. mozliwość zamieszczania szybkich informacji o możliwości pracy, wynajmu mieszkania, organizacji imprez czy innych ciekawych wydarzeń w okolicy). Jeśli macie pomysł na utworzenie kolejnej kategorii to proszę o zamieszczenie propozycji w tym temacie (warunkiem jest przynajmniej 10 tematów o tym miejscu na ogólnym Forum Work&Travel). Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz Posted May 22, 2008 Report Share Posted May 22, 2008 mysle ze Hawaje to coraz bardziej popularna opcja. osobno mysle, ze tez moglby zostac potraktowany Ocean City, Md. duzo osob co roku jezdzi tam pracowac np. do Food Liona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcincin Posted May 30, 2008 Report Share Posted May 30, 2008 moze San Diego?? albo California? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Posted August 13, 2008 Author Report Share Posted August 13, 2008 Dodałem Ocean City,MD i Hawaje. Z San Diego jest za mało postów, a California jest dość rozmyta (w większości studenci jadą do Lake Tahoe, gdzie mieszkają w CA ale pracuja w NV). Link to comment Share on other sites More sharing options...
FUGAZI Posted November 19, 2008 Report Share Posted November 19, 2008 Tri-state: Northern Virginia, Maryland (poludniowy), DC. Link to comment Share on other sites More sharing options...
papaya Posted January 20, 2009 Report Share Posted January 20, 2009 gdzie sie podziało hasło "Floryda" w tym roku na forum?! zepchnita na drugi tor no nieeeeeeee wybiera sie ktos w tym roku do stanu słonca? chetnie pokieruje co i jak... ja spedzilam tam (oczywiscie nie wylacznie) 4 miesiace ubieglego lata i nadal jestem pod wrazeniem "klimatu" (dosłownie i w przenośni) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katalinaa Posted February 9, 2009 Report Share Posted February 9, 2009 Hej ja zastanawiam sie nad w&t na Florydzie a konkretnie Miami Beach. Bylam tam w tamtym roku na dwutygodniowych wakacjach i zakochalam sie w tym miejscu. Czy orientuje sie ktos jak jest z praca na Florydzie na wakacjach, poniewaz zamierzam szukac czegos po przyjezdzie tam. Wiem ze w tym czasie jest tam martwy sezon, ale czy faktycznie jest z tym az tak zle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.