Endeavour Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Witam, zdaje sie ze zrobilem blad wypelniajac DS 156. Jest pytanie nr 37 i tam z listy rozwijanej wybralem tylko zone i zaznaczylem NO. Powinienem takze wydaje mi sie mame,tate,brata itd, a tam jest pusto. Pytanie czy generowac wniosek jeszcze raz, czy tez zostawic jak jest, bo znajomy mowil mi, ze oni ten wniosek maja wczesniej, sprawdzaja itd (chociaz napisane jest ze nigdzie sie on nie wysyla) Lepiej wiec zostawic i tlumaczyc na rozmowie (ktora mam w srode czy drukowac na nowo ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 a co masz na mysli piszac o rodzicach,rodzenstwie? Mozesz drukowac ten wniosek wiele razy i nic nie jest przesylane . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endeavour Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Nikt z mojej rodziny nie jest obywatelem ani nie przebywa w USA jako rezydent. Powinienem wiec chyba tam to pozaznaczac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Powinienies zaznaczyc NIE tam przy tych punktach przejsc dalej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endeavour Posted March 22, 2008 Author Report Share Posted March 22, 2008 Wlasnie. A skad pewnosc ze to do nich nie trafia ? Zalezy mi zeby po prostu nie podpasc, chociaz pomylic sie przeciez moze kazdy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 22, 2008 Report Share Posted March 22, 2008 Tutaj pisalo wiele osob ktore drukowalo wiele razy ds 156 i wizy otrzymywaly Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.