Skocz do zawartości

Kopia Formy I-94

angie13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Z przed oltarza to raczej jemu Ciebie nie "sprzatna" chociaz roznie zeczy czytalem juz. Znalem osobicie Pania Babcie Jagode, ktora mieszkala w mieszkaniu obok, ktorej przyszly juz 3 nakazy deportacji, ale ona nie kwapila sie do wyjazdu. A ze kobieta juz wiekowa byla, to sie zbytnio nie przejmowala. Co ciekawsze, to ktos jej cos powiedzial, ze moze skladac dokumenty o GC no i ona tak zrobila.

Jak nam to oznajmila, no to juz myslelismy ze juz moze sie w walizki pakowac i tylko czekac na to az zapukaja z imigration do jej drzwi. No ale nic, po ok 1.5 roku Pani Jagoda dostala zaswiadczenie iz zostaje przyznana jej zielona karta i ma sie zglosic do Imigration na Manhattanie. Byla bardzo podekscytowana i nawet poprosila mnie co bym jej swoj paszport pokazal bo chciala porownac pieczatki z GC wbite, bo chciala wyjechac do Polski do rodziny. Tak wiec roznie to bywa.

• Odpowiedzi 34
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Sorki, ale coś Ci się poplatało, ew. bredzi Babcia Jagoda. Nakaz deportacji może znieść wyłącznie sędzia imigracyjny. Bez zniesienia nakazu nie ma możliwości żeby dostać GC.

Napisano

Witam Wszystkich ponownie :lol:

Jak obiecalam przekazuje info co dzieje sie w zwiazku z moja aplikacja.

Dzis wlasnie dostalam powiadomienie o przyjeciu mojej aplikacji i teraz musze czekac na decyzje :unsure:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziekuje za wszelka okazana mi pomoc

Angie

• 3 miesiące później...
Napisano

Witam wszystkich!

Zapomnialam ze obiecalam napisac co sie dzieje w zwiazku z moja aplikacja.Dostalam copie mojej formy I-94 27 czerwca 2008.

Jednym slowem sprawa zakonczyla sie pomyslnie.

Dziekuje wszystkim za okazana mi pomoc.Odezwe sie jak przyjdzie czas na wypelnianie pozostalych alikacji.

Dziekuje!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...