marekrski Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 witam, chcę pomóc koleżance w ubieganiu sie o wize, znam osoby z usa, które mogą wysłac zaproszenie. Tylko mam pytanie jak ma wyglądać to zaproszenie, czy jest na to jakiś formularz, wzór czy po prostu napisane na papierze ze dana osoba zaprasza kogoś z zagranicy na pobyt turystyczny. znalazłem w necie formularz I-134 czy może o ten chodzi? albo czy mail z zaproszeniem wystarczy? proszę o w skazówki, dzięki
sly6 Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 A ta kolezanka uczy sie,pracuje czy jak?zaproszenie teraz nie jest wymagane i nie pomaga w dostaniu wizy ,liczy sie sama rozmowa oraz zwiazki z Polska oraz po co i do kogo leci...a i nie radze pisac nieprawdy w zaproszeniu ze to niby rodzina bo Oni znaja takie niby rodziny. a jesli chodzi o ten druk to bedzie ten I-134 i ma byc przeslany listem.
marekrski Napisano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 co ważne to jest prośba dla koleżanki nie z Polski i ubiega się o wizę w swoim ojczystym kraju. Ona pracuje i chce wskoczyć do usa na troszkę dzięki za poradę z I-134
sly6 Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Napisano 29 Marca 2008 a to tam moze byc Ono potrzebne bo w Polsce na to juz nie patrza.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.