marekrski Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 witam, chcę pomóc koleżance w ubieganiu sie o wize, znam osoby z usa, które mogą wysłac zaproszenie. Tylko mam pytanie jak ma wyglądać to zaproszenie, czy jest na to jakiś formularz, wzór czy po prostu napisane na papierze ze dana osoba zaprasza kogoś z zagranicy na pobyt turystyczny. znalazłem w necie formularz I-134 czy może o ten chodzi? albo czy mail z zaproszeniem wystarczy? proszę o w skazówki, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 A ta kolezanka uczy sie,pracuje czy jak?zaproszenie teraz nie jest wymagane i nie pomaga w dostaniu wizy ,liczy sie sama rozmowa oraz zwiazki z Polska oraz po co i do kogo leci...a i nie radze pisac nieprawdy w zaproszeniu ze to niby rodzina bo Oni znaja takie niby rodziny. a jesli chodzi o ten druk to bedzie ten I-134 i ma byc przeslany listem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marekrski Napisano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 co ważne to jest prośba dla koleżanki nie z Polski i ubiega się o wizę w swoim ojczystym kraju. Ona pracuje i chce wskoczyć do usa na troszkę dzięki za poradę z I-134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 a to tam moze byc Ono potrzebne bo w Polsce na to juz nie patrza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.