czeklin Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 witam mam problem ze zmiana rezerwacji lotu powrotnego ord-->waw, lot byl bukowany przez expedia, linie to nwa/klm. expedia od razu umywa rece odsylajac mnie do lini lotniczych ktore kazda zmiane musza zatwierdzic, chociaz przy rezerwacji nigdzie nie bylo napisane ze zmiana lotu powrotnego nie bedzie mozliwa nwa/klm twierdza z kolei ze bilet zakupiony zostal bez mozliwosci zmian i jedyne co moga mi zaoferowac to nowy bilet w jedna strone czy ktos mial podobna sytuacje i jak z tego wybrnal, czy jest chociazby jakis sposob by dostac zwrot czesci kosztow za lot ktorym nie polece, tzn ten planowy? wogole to wyglada na to ze ceny biletow w jedna strone sa takie same jak w dwie pozatym nie pierwsza moja przygoda z expedia.com, w [beeep]e uprzejmi a potem jak zwykle pala jana Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted March 29, 2008 Report Share Posted March 29, 2008 a czytales moze wczesniej co moze byc jak zmienisz date,miejsce wylotu?nie ma zwrotow za rozpoczeta podroz . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeklin Posted March 30, 2008 Author Report Share Posted March 30, 2008 tak czytalem pisza ze za zmiane rezerwacji sie placi pozatym lecialem juz 2 razy tymi liniami i 2 razy zmienialem date powrotu i nie bylo zadnego problemu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
DreedMed Posted March 30, 2008 Report Share Posted March 30, 2008 A jaka taryfa tego biletu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czeklin Posted March 31, 2008 Author Report Share Posted March 31, 2008 economy rzecz jasna Link to comment Share on other sites More sharing options...
corrida Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 economy rzecz jasna Tu nie chodzi o klasę w jakiej lecisz, a o warunki taryfy. Nawet w ekonomicznej klasie masz różne warunki taryfy: niektóre z nich pozwalają na zmianę za opłatą a inne są kompletnie restrykcyjne bez możliwości zmian. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.