BANANOWY Posted April 1, 2008 Report Share Posted April 1, 2008 Hey Jade w lipcu na W&T do Atlantic City Wpadłem ostatnio na iście genialny pomysł tak sobie pomyslalem ze zamiast wynajmowac / kupowac samochód w USA taniej bedzie wziąść swoj samochód z Polski (ok 1000usd w jedną strone) Co wy na to? Moze ktos sie orientuje jak to jest z jeźdzeniem na polskich rejestracjach? Jako obywatel polski nie mam obwiązku przerejestrowywania auta ani płacenia cła (samochód chce zabrac ze sobą do Polski). Pozdrawiam i proszę o komentarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
karus Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 hahahahhahaa stary dawno sie tak nie usmiałem, nie słyszałem zeby komus taki numer przyszedł do głowy, za $1000 to tam kupisz samochód pozniej go puscisz za np. $600 i bedziesz miał z głowy a bedzie cię to kosztowało duzo mniej, drzewa do lasu wozic nie warto Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted April 3, 2008 Report Share Posted April 3, 2008 Do Chicago sprowadzily malucha oraz warszawe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek-J Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 Pojawialy sie juz na tym forum takie pomysly. Sprawa moim zdaniem jest mocno nieoplacalna - 1000 dolarow w jedna strone to wariant dosc optymistyczny, ale nawet jesli tyle wyjdzie - wychodzi 2000 dolarow, za ktore mozesz kupic w USA cos w miare przyzwoitego. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.