euforka Napisano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 'ale mamy tu dom w UK dobre prace','tak wiec musze sprobowac bo oczekiwanie na angielski paszport moze sie czasami przedluzyc szczegolnie w przypadku zony do jej angielski jest nijaki' przepraszam ze zapytam,czysta babska ciekawosc jak Twoja zona moze miec dobra prace w uk (bo napisales ze oboje macie)skoro jej angielski jest jak to okresliles nijaki?
Wiki210 Napisano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2009 euforka uwiez ze mozna miec dobrze platna prace w u.k przy nijakim angielskim
sly6 Napisano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2009 A mozesz zdradzic jaka to praca?jesli to nie tajemnica..
gosiulek Napisano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2009 HELP!!!!!!!!!! Mam pytanie do osób które starały się o wizę i ją załatwiały w Londynie. Mam problem, a mianowicie nie dostałam maila z konsulatu z potwierdzeniem terminu spotkania z konsulem. Zadzwoniłam do nich dzisiaj ponownie podając drugiego maila i dalej nic. Ile mogę na to czekać?????? Zupełnie nie wiem co robić????????? Już znaleźliśmy Na stronie głównej jest opcja: Appointment letter & MRV fee receipt. Można je wydrukować.
Wiki210 Napisano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2009 wystarczy jesli na poczatku troche cieezej popracujesz i widza ze chcesz pracowac i zalezy ci to masz szanse isc wyzej i za lepsza kase
euforka Napisano 20 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2009 ależ oczywiście że można np.przy azbeście...chłopak mojej koleżanki słowa nie umie po angielsku,ale zarabia że hoho:)
anothercopy Napisano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2009 Ja sie moze podepne pod temat bo taki troche podobny mam problem. W Polsce jestem studentem 5 roku. Obecnie znajduje sie na wymianie w UK gdzie zostaje do konca maja. Jako ze tutejsza pogoda mnie dobija postanowilem razem z kolezanka spedzic pare dni w Miami i pozniej na cruise po karaibach sie wybrac (koniec sierpnia). Myslicie czy lepiej zlozyc podanie w UK czy w Polsce w Krakowie ? Jakie szanse na odrzucenie sa ? Tutaj poza tym ze studiuje mam prace part time (16h w tygodniu zarzdzam materialami na stronie) w Polsce nie pracowalem nigdy (NIPu nawet nie mam .... ). Poprzednio mialem 3 wizy J-1 studenckie, zadnych problemow w USA, czysty social. Czy jest mozliwosc odrzucenia ? powinienem pokazac jakis wyciag z banku czy cos ? I czy fakt iz koncze studia (w zasadzie to na jesieni dopiero je skoncze jak Bog da) jakos negatywnie moze wplynac ? Dziewczyna nigdy nie byla w USA, kiedys pracowala w Polsce, skonczyla studia rok temu, teraz konczy drugi kierunek.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.