sly6 Napisano 30 Maja 2008 Zgłoś Napisano 30 Maja 2008 a to zalezy gdzie bys pracowal i przy czym,pamietaj ze osoby na wozkach inwalidzkich tez tam pracuja...
cavscout Napisano 31 Maja 2008 Zgłoś Napisano 31 Maja 2008 hej, a czy w rekrutacji do policji nie przeszkadza krotkowzrocznosc i to ze nosze slabe okulary ? ktos wie ? Zalezy od departamentu.
kaci90 Napisano 16 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2008 jamal mam podobna sytuacje do Ciebie tez mam Zielona Karte. Tylko ze mi zostal rok liceum w Polsce. Chce isc tutal do College a potem na jakis universytet, chcialbym studiowac coz zwiazanego z medycyna, ale nie chce byc lekarzem chodzi mi bardziej o np. Farmacje lub Fizjoterapie, co jest bardziej korzystniejsze jak myslicie ? I duzo lat nauki mnie czeka zeby osiagnac cel i byc fizjoterapeuta >? Mam jeszcze jedno pytanie. Czy zeby w Stanach zaczac uczyc sie w College trzeba miec jakies inne dokumenty z Polski niz skonczenie klasy maturalnej ? z Gory dzieki
sly6 Napisano 16 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2008 kaci90 a dobra jestes z chemii aby isc na farmacje? jesli nie a wiesz ze mozesz temu nie podolac to idz na fizjoterapie.
kaci90 Napisano 16 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 16 Lipca 2008 nie dobra tylko dobry w sumie chemia nie jest taka ciezka...Ale raczej fizjoterapia. Dzieki a jak z tymi papierami do college?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.