asiulaa Napisano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2008 mam takie wazne pytanie odnosnie ubezpieczenia! wyjezdzam na J1 z almatura, oprócz obowiazkowego ubezpieczenia mam zamiar wykupić jakieś dodatkowe. zastanawiam sie 1. czy ISAC bedzie juz wystarczajacym dodatkiem, czy wykupić jeszcze jakies ubezpieczenie i isac (czyli wersja i jedno i drugie)??? 2. czy jakies ubezpieczenie np. w PZU a isaca juz nie??? 3.co sadzicie o isac, czy maie jakies juz sprawdzone firmy czy tam pakiety ubezpieczen, albo jakich unikać??? 4.czy sa jakies kruczki w tych ubezpieczeniach na które powinnam zwrócic szczególną uwage (oczywiści że kwota ubezpieczenia to jasne) ???
sly6 Napisano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2008 Uwazaj na druk napisany malymi literami oraz od jakiej kwoty wrazie czego bedziesz miala zwrot .Przeczytaj uwaznie kazdy punkt i jesli bedziesz miala jakies pytania to smialo sie pytaj agenta ubezpieczalni
asiulaa Napisano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2008 mam !!! i isac-a i warte 415 zł za 5 miesięcy na 30 000 euro
Rademedes Napisano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 16 Czerwca 2008 ISIC nie jest wiele warty, mozna sie o tym przekonac dopiero jak sie ma jakies powazniejsze problemy i wydatki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.