r4mz35 Napisano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2008 Nie mam jeszcze biletu , a chetnie bym polecial w okolicach 5 lipca , czy moge jeszcze liczyc na jakis last minute , np jak ktos zrezygnuje z biletu ? d thx
SantaCruz Napisano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2008 5 lipca? to przeciez kupa czasu i spokojnie mozesz kupic bilet ale jak pojedziesz na lotnisko i tam bedziesz chcial kupic bilet to zycze powodzenia. jesli chodzi o bilety to ciezko przewidziec musialbys miec nieslychanego farta zeby kupic obecnie tani bilet. Zaczal sie sezon wakacyjny i ceny biletow poszly w gore w porownaniu np. do maja czy kwietnia.
sly6 Napisano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2008 Last minute to ja widzialem na stronach niemieckich i tam musialbys poszukac,,wylot jest z Niemiec
Marcin20 Napisano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 17 Czerwca 2008 Zalezy ja kupowalem bilet 7 czerwca na wylot 11 czerwca WAW-NYC RT i zaplacilem 540$ wiec moze sie cos trafic lecz dosc ryzykowne to jest. M.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.