r4mz35 Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Nie mam jeszcze biletu , a chetnie bym polecial w okolicach 5 lipca , czy moge jeszcze liczyc na jakis last minute , np jak ktos zrezygnuje z biletu ? d thx Link to comment Share on other sites More sharing options...
SantaCruz Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 5 lipca? to przeciez kupa czasu i spokojnie mozesz kupic bilet ale jak pojedziesz na lotnisko i tam bedziesz chcial kupic bilet to zycze powodzenia. jesli chodzi o bilety to ciezko przewidziec musialbys miec nieslychanego farta zeby kupic obecnie tani bilet. Zaczal sie sezon wakacyjny i ceny biletow poszly w gore w porownaniu np. do maja czy kwietnia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Last minute to ja widzialem na stronach niemieckich i tam musialbys poszukac,,wylot jest z Niemiec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marcin20 Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 Zalezy ja kupowalem bilet 7 czerwca na wylot 11 czerwca WAW-NYC RT i zaplacilem 540$ wiec moze sie cos trafic lecz dosc ryzykowne to jest. M. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.