mixox Napisano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 Witam was wszystkich! Mam pytania. przedstawie swoja sytuacje: 18 lat temu przesiedzialam wize o poltora roku. Wrocilam do Polski i byłam jeszcze w Stanach 2 razy . Za 3razem cofneli mnie z lotniska ale nie dostalam zakazu wjazdu do USA. I tu sie sprawa komplikuje poniewaz moja matka ( obywatelka USA) w 2003 roku zaczela mnie sponsorowac (kategoria F3) . Obawiam się czy dostane zielona karte . Czy przesiedzenie wizy oznacza wyklucznie z otrzymania zielonej karty??
sly6 Napisano 28 Czerwca 2008 Zgłoś Napisano 28 Czerwca 2008 A mialas moze 1 wize i na tej wizie wlatywalas na teren USA?a kiedy Cie zawrocili ?wiesz moze za co Cie zawrocili i co sie stalo z wiza w paszporcie?
mixox Napisano 29 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2008 Do USA wlatywałam na 1 wizie. Zawrócili mnie 3 lata temu. Urzędnik na lotnisku w Chicago powiedział, że za to mnie wracają, że przesiedziałam wize i jestem sponsorowana na zielona karte. Wiza w paszporcie została anulowana . Proszę o pomoc <jak najszybciej> .
mixox Napisano 7 Lipca 2008 Autor Zgłoś Napisano 7 Lipca 2008 Prosze o odpowiedz .... <bede wdzieczna>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.