Casey Napisano 1 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2008 Orientuje się ktoś może gdzie można znaleźć listę zawodów w których brakuje "rąk do pracy"? lub jakie jest zapotrzebowanie na mechaników samochodowych (pasjonatów tuningu ). Jakie stany są najbardziej zmotoryzowane i jakie są średnie płace?(nie chciałbym się wpakować na minę) Pozdrawiam CASEY
FUGAZI Napisano 2 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2008 Chcesz leciec w ciemno i szukac pracy jako mechanik? Liste takich zawodow znjadziesz na pewno gdzies tutaj
sly6 Napisano 2 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2008 Casey i znow wyjdzie z tego male nieporzumienie TY lecisz szukac pracy ale wszystko bedziesz zalatwiac legalnie
Casey Napisano 2 Lipca 2008 Autor Zgłoś Napisano 2 Lipca 2008 Casey i znow wyjdzie z tego male nieporzumienie TY lecisz szukac pracy ale wszystko bedziesz zalatwiac legalnie Nie rozumiem dlaczego nieporozumienie. Po to zakładałem post O MOZLIWOŚCI ZAMIANY WIZY. I jeżeli jest taka możliwość to nadal biorę to pod uwagę jednak najpierw skorzystam z Twojej rady szukania poprzez wysyłanie CV z Polski. I jest tak jak piszesz-mam zamiar zostać tam troszkę dłużej (być może na stałe) więc żadna praca "na czarno" nie wchodzi w grę, nie mam zamiaru "spalić się" na wstępie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.