tygrxek Napisano 17 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2008 Przebywam w Anchorage , Alaska Mam czesciowo zniszczona wize turystyczna....ale pracuje na J-1 potrzebna mi byla turystyczna ,zeby czesciowo przedluzyc sobie pobyt.. bo podkoniec wyjezdzamy do meksyku.. dane osobowe sa czytelne...tylko dolna czesc z numerami uszkodzona ( prosze o rade
sly6 Napisano 18 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2008 Jesli masz tam blisko granice to podejdz i zapytaj sie czy z takim czyms mialbys problemy,jak nie to idz do biura ktore zajmuje sie sprawami wiz .
Rademedes Napisano 18 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2008 nieczytelna wiza, pokreslona dlugopisem (nawet przez przypadek) jest niewazna, takie cos uslyszalem kiedys od urzednika ale moze sie cos zmienilo od tego czasu, to bylo 1,5 roku temu
Molyiks Napisano 11 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 koledze znowu sie cos pomylilo bo ta porwana wiza znajduje sie w paszporcie mojej kolezanki a nie jego gdyz kolega Tygrysex takowej wizy turystycznej nie ma! cos mu sie w glowie pomieszalo i znowu jakies bzdury na tym forum wypisuje z powodow mi nie wiadomych. Do meksyku to on raczej nie mial zamiaru jechac tylko my. Tomaszu wes sie ogarnij i pomysl co ty piszesz.
kamilka077 Napisano 11 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 widze ze kolega dba po moje interesy zeby oby mi sie nic nie stalo:)no meksyk.....i ta zniszczona wiza turystyczna to moje prawdziowe przypadki a pan panie tygrysku to nawet nie ma wizy turystycznej...wiec jak moglbys ja zniszczyc...oj chyba zaczynaja sie znowu te problemyz przeszlosci:)aaa i jeszcze jedno ...moge ci kilka temacikow podrzucic bo mi sie tam naprawde duzo wydarzylo:)wiec kochaniutki utozsamiasz sie z kobieta:)gratuluje aaaa twoi znajomi renatka ( nuta) i michal(pinokio)byli w anchorage a pisali na forach takie bzdury ze byli prawie na biegunie polnocnym...no coz grunt to miec wyobraznie:)he he
Wojtek-J Napisano 11 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 Cos mi sie wydaje, ze troche nieprzyjemnych rzeczy sie na W&T w pewnej ekipie wydarzylo i powstal 'polski konflikt'
Molyiks Napisano 11 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 e tam konflikt koledze się cos pomyliło czasem tak bywa może z przepracowania
Rademedes Napisano 12 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2008 myslalem ze bedzie ciag dalszy, naprawde fajnie sie to czytalo :-)
misiek-s Napisano 12 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2008 oj zeby byl ciag dalszy to musial bys miec paszport spenardu co nie gosia ;-) a tygrysek to coz, lubi rozne historie, cos o tym wiem, wszak sam z nim mieszkalem. hmm, nadciaga chyba czas na nastepna historie jak to kolega byl w sklepie i kupowal perfumy, czekam z niecierpliowscia ;-)))))
Wojtek-J Napisano 12 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 12 Listopada 2008 Jesli naprawde kolega ma tak wybujala wyobraznie - moze da sie to wykorzystac ? Spiszcie wszystkie historie i sprzedajcie jako nowe przygody Koziolka Matolka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.