totylkoja Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 jestem tu pierwszy raz i mam nadzieje,ze nie ostatni.Chce zlozyc w Polsce wniosek o wize do USA,tylko mam maly problem. Czy moja żona moze mi pokrzyzowac plany? Czy ma wplyw na wydanie decyzji o przyznanie wizy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 22, 2008 Report Share Posted July 22, 2008 A to zalezy co chcesz napisac we wniosku o wize i co mowic na rozmowie,jak nie prawde a Ona znajdzie dojscie do Konsulatu to moze tak sie stac . a o jaka wize bedziesz sie starac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame of Udun Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 jestem tu pierwszy raz i mam nadzieje,ze nie ostatni.Chce zlozyc w Polsce wniosek o wize do USA,tylko mam maly problem. Czy moja żona moze mi pokrzyzowac plany?Czy ma wplyw na wydanie decyzji o przyznanie wizy? w teorii zona moze zadzwonic do ambasady i powiedziec im ze chcesz zostac w usa na stale lub nielegalnie pracowac - moze to przekreslic Twoje szanse. Nie musi miec "specjalnego" dojsca, wystarczy ze wysle e-maila z "anonymous tip"... Oczywiscie jesli nie masz nic na sumieniu mozesz ta wize dostac jednak zawsze to bedzie mialo jakis wplyw na ich decyzje.. swoja droga co za zona Link to comment Share on other sites More sharing options...
pawel1 Posted August 1, 2008 Report Share Posted August 1, 2008 swoja droga co za zona moze taka ktora nie chce by maz ja opuscil... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek-J Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 moze taka ktora nie chce by maz ja opuscil... Kij ma (zwykle) dwa konce ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.