antosia Napisano 27 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 27 Lipca 2008 New Jersey jak dla mnie jest super stanem. Zalezy gdzie bedziesz przebywala ,ja mieszkalam w Trenton i mialam godzinke nad ocean dwie w gory takze blisko do NY ,oczywiscie do parku rozrywki SIXFLAGS tez rzut beretem takze nudzic sie nie mozna bylo.Pozdrawiam!
kinia222 Napisano 28 Lipca 2008 Autor Zgłoś Napisano 28 Lipca 2008 ja rodzinke mam w Wallington... hmnn miejmy nadzieje ze w przyszlym roku na wakacje dostane wize(chcialabym na 10 lat no ale...) wszystko pojdzie jak splatka i wkoncu polece tam gdzie jest moim marzeniem leciec..no bo wiecie jak czytalam na forum o wizie turystycznej to i nawet na 10 lat dostaja....
gabrielangel Napisano 28 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 28 Lipca 2008 To nie jest wiza, tylko promesa wizowa. Wize dostaje sie na lotnisku, po pomyslnym przejsciu przez immigration. Zazwyczaj daja na 6 miesiecy ale zdarza sie ze i na mniej.
kinia222 Napisano 29 Lipca 2008 Autor Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 hmnnn a co tam na lotnisku w USA przewaznie pytaja????? po agielsku??
sly6 Napisano 29 Lipca 2008 Zgłoś Napisano 29 Lipca 2008 Pytaja do kogo,na ile sie przylecialo ,co sie robi w Polsce i co sie bedzie robic w USA...Jesli nie bedziesz umiala mowic po angielsku to ktos Ci pomoze w tlumaczeniu.
kinia222 Napisano 4 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 4 Sierpnia 2008 Czy ktos byl na wakacjach na Florydzie ??????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.