orinok Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 Witam Mój tata będąc rok temu w USA konkretnie w Denver zapomniał przy wyjeździe oddać tej kartki, po przyjeździe zaraz to wszystko wysłałem wraz z biletami. Zrobiłem ksera ale niestety zgubiły się w pieruna i znaleźć ich nie mogę. W te wakacje mamy rodzinny wyjazd na 2 tygodnie do USA, więc... zastanawiam się co będzie jeśli poproszą o ksera.... Nie wiem czy nie zadzwonić do lufthansy żeby przesłali mi jakieś potwierdzenie? Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rademedes Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 kart pokladowych rowniez nie masz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
orinok Posted July 26, 2008 Author Report Share Posted July 26, 2008 No właśnie rzecz w tym, że do USA wysłałem oryginały a sobie zostawiłem ksera, jednak te ksera mi się zgubiły. Ojciec był na wyjeździe biznesowym- myślę, że to może dużo pomóc, bo po co miałby tam niby zostawać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted July 26, 2008 Report Share Posted July 26, 2008 orinok roznie ludzie robia ,jedni leca biznesowo i nie wracaja .. Zadzwon do Lufthansy i sie spytaj czy cos przysla a jak nie to pozostaje leciec i powiedziec urzednikowi ile sie bylo i gdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.