Skocz do zawartości

Mam Wize Na Rok B1/b2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no wlasnie ja przylecialem na te wakacje na 3miesiace to na drugie bede mogl bo wize mam do czerwca2009r. a gdzie ta literka jest bo mam gdzie pisze Entires to jest M albo Visa to mam R Pozdrawiam

Napisano

No to masz wize wielokrotnego wjazdu na teren USA (literka M)..Pamietaj aby wjechac do konca waznosci promesy wizowej .Inaczej czeka Cie wizyta w Ambasadzie.

Napisano

Mam np. wize do 10czerwca2009r. to jak wylece np. 4 czerwca i moge zostawac w U.S.A na ile mi da konsul wize ? nie cofna mnie napewno ? Pozdrawiam

Napisano
no wlasnie ja przylecialem na te wakacje na 3miesiace to na drugie bede mogl bo wize mam do czerwca2009r. a gdzie ta literka jest bo mam gdzie pisze Entires to jest M albo Visa to mam R Pozdrawiam

M=multiply

Napisano
Mam np. wize do 10czerwca2009r. to jak wylece np. 4 czerwca i moge zostawac w U.S.A na ile mi da konsul wize ? nie cofna mnie napewno ? Pozdrawiam

Mozesz to pytanie sformulowac inaczej? Bo ciezko zrozumiec o co Ci chodzi.

Napisano

no ja mam wize do 10czerwca2009r. to czy moglbym wyleciec za rok np. 4 czerwca i siedziec do sierpnia czy do wrzesesnia bo juz by bylo po mojej wizie i czy wogole by mnie puscili jak to jest ? czy jest to mozliwe nie cofna mnie ? bo wize mam tylko do 10czerwca

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...