gwizdek Napisano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Witam ! Na dzien dzisiejszy pracuje na j1 ktora konczy mi sie pod koniec pazdziernika - ( mam tez druga wize 10 letnia ale tylko turystyczna ) moje pytanie : czy jesli wykupie cruise statkiem meksyk bahamas itd ( czyli opuszcze terytorium USA ) w pazdzierniku i wroce pozniej do usa ale juz na wize chcialbym turystycznej czy to bedzie jakis problem czy nie da sie tak zrobic czy np. oni beda chciali kontynuowac moja wize J1 ? chodzi o ot zebym mogl tu zostac legalnie kolejne 6 miesiecy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 Mozesz takie cos zrobic ,urzednik zawsze zadaje pytanie jesli masz np w paszporcie 2 wizy w jakim celu przyjechales i od niego zalezy czy Cie wpusci i na ile czasu..Pamietaj ze Oni znaja takie cos ze ktos wyjezdza po a USA na krotki okres czasu po to aby przedluzyc sobie pobyt wiec miej to na uwadze pod czas powrotu,,w najlepszym przypadku dostaniesz pobyt na 6 miesiecy lub tez krotszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwizdek Napisano 31 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 czyli lepiej bagazu nie zostawiac w usa bo moze sie tak przytrafic ze mnie nie wpuszacza i wtedy co )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Lepiej przygotowac sie na rozmowe z urzednikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.