marcelinius Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 mam pytanko. Jaki jest obecnie termin oczekiwania pomiedzy zgloszeniem telefonicznym na 0-700 a faktycznym spotkanie sie z konsulem w ambasadzie w warszawie.Moze ktos ostatnio dzwonil i poda mi jaki najblizszy termin mu wyznaczyli. Z gory dziekuje za info pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Tylko ze podany numer masz bledny ,,teraz jest inny: Termin spotkania z konsulem można uzyskać od poniedziałku do piątku w godzinach 7:00 - 20:00 dzwoniąc pod numer: 0 300 700 120 - z telefonów stacjonarnych w Polsce (4,88 PLN za minutę) *740 94 00 - z telefonów komórkowych w Polsce (4,88 PLN za minutę) http://polish.poland.usembassy.gov/visas/n...w_to_apply.html teraz bedziesz czekac na rozmowe gora 3-5 dni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grodek Posted September 4, 2008 Report Share Posted September 4, 2008 Trzy tygodnie temu dzwoniłem w piątek, a wolny termin mieli już na poniedziałek. Ponieważ godzina mi nie pasowała umówiłem się na wtorek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.