drakon18 Napisano 9 Września 2008 Zgłoś Napisano 9 Września 2008 Mam takie pytanko czy wybiera sie ktos do Miami w podanym (podobnym) terminie?Zawsze bedzie ktos z kim mozna wyskoczyc do klubu i wybrac sie na key west,mieszkanie oczywiscie na south beach ;-)
drakon18 Napisano 10 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 10 Września 2008 Naprawde nikt nie wybiera sie do Miami we wrzesniu ;-0 ?,gdzie wy wszyscy podrozujecie?
sly6 Napisano 11 Września 2008 Zgłoś Napisano 11 Września 2008 z tego co widac po forum to czesc wybiera sie na Hawaje
drakon18 Napisano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2008 Heh hawaje fajna rzecz ale cena biletu z NYC mnie przeraza ;-O
klaudek Napisano 13 Września 2008 Zgłoś Napisano 13 Września 2008 oj drakon sprzedaj troche elektroniki ktora kupiles i wpadaj na hawaje
_Katie_ Napisano 22 Września 2008 Zgłoś Napisano 22 Września 2008 My wybieramy sie do Kalifornii:D Mozliwe, ze nasi znajomi w podobnym terminie beda w Miami, ale nie jestem pewna. Jesli chodzi o Key West to zastanow sie czy warto. W sumie jesli bedziesz przez caly ten okres w Miami to spoko, mozna poswiecic troche czasu. Ale tak naprawde nic rewelacyjnego tam nie ma, a jedzie sie dlugo:P Zalezy gdzie byles cale wakacje, bo jesli w wielkim miescie, to KW Ci sie spodoba - taka mala miescinka, koguty na ulicach i w sumie tyle:P Mozna paru Polakow pracujacych tam spotkac:) My spedzilismy na Florydzie tylko tydzien, z czego przejechalismy cala Floryde w dol - od Orlando az po Key West, dlatego teraz sie smiejemy, ze przejechalismy kawal drogi, zeby w sumie zobaczyc nic:) A jak bedziesz podrozowal? Wynajmujesz auto? Bo jesli tak to polecam firme L&M. Nie wiem, czy my mielismy tylko takie szczescie wynajmujac auto z tej firmy, czy moze po prostu maja tak tanio, ale my zaplacilismy o wiele mniej w tej firmie, niz we wszystkich innych, w ktorych pytalismy o wynajem:) Pozdrawiam!
drakon18 Napisano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 22 Września 2008 Oj Klaudek moje malenstwa mam sprzedac?? Nieeeeee...Juz jutro lece samolotem z JFK wprost do Miami,siedzialem 4 mce w Nowym Jorku a uwielbiam piasek i palmy.Mowisz ze Miami to wielkie nic...? No tos mnie zasmucila,tak o tym trabia ze niby super wiec pomyslalem ze odwiedze.Wiesz moze czy sa z Miami jakies rejsy w strone Kuby lub Bahamow?
drakon18 Napisano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 26 Września 2008 Jestem teraz w South beach i musze przyznac ze jest zajefajnie pogoda super cieplutka woda...
Wojtek-J Napisano 26 Września 2008 Zgłoś Napisano 26 Września 2008 My wybieramy sie do Kalifornii:D Mozliwe, ze nasi znajomi w podobnym terminie beda w Miami, ale nie jestem pewna. Jesli chodzi o Key West to zastanow sie czy warto. W sumie jesli bedziesz przez caly ten okres w Miami to spoko, mozna poswiecic troche czasu. Ale tak naprawde nic rewelacyjnego tam nie ma, a jedzie sie dlugo:P Zalezy gdzie byles cale wakacje, bo jesli w wielkim miescie, to KW Ci sie spodoba - taka mala miescinka, koguty na ulicach i w sumie tyle:P Mozna paru Polakow pracujacych tam spotkac:) My spedzilismy na Florydzie tylko tydzien, z czego przejechalismy cala Floryde w dol - od Orlando az po Key West, dlatego teraz sie smiejemy, ze przejechalismy kawal drogi, zeby w sumie zobaczyc nic:) A jak bedziesz podrozowal? Wynajmujesz auto? Bo jesli tak to polecam firme L&M. Nie wiem, czy my mielismy tylko takie szczescie wynajmujac auto z tej firmy, czy moze po prostu maja tak tanio, ale my zaplacilismy o wiele mniej w tej firmie, niz we wszystkich innych, w ktorych pytalismy o wynajem:) Pozdrawiam! Mam bardzo podobne odczucia jesli o Miami i KeyWest chodzi. Spodziewalem sie czegos bardzo ciekawego, bylem mocno rozczarowany tym, co zobaczylem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.