drakon18 Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Mam takie pytanko czy wybiera sie ktos do Miami w podanym (podobnym) terminie?Zawsze bedzie ktos z kim mozna wyskoczyc do klubu i wybrac sie na key west,mieszkanie oczywiscie na south beach ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon18 Posted September 10, 2008 Author Report Share Posted September 10, 2008 Naprawde nikt nie wybiera sie do Miami we wrzesniu ;-0 ?,gdzie wy wszyscy podrozujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 11, 2008 Report Share Posted September 11, 2008 z tego co widac po forum to czesc wybiera sie na Hawaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon18 Posted September 12, 2008 Author Report Share Posted September 12, 2008 Heh hawaje fajna rzecz ale cena biletu z NYC mnie przeraza ;-O Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaudek Posted September 13, 2008 Report Share Posted September 13, 2008 oj drakon sprzedaj troche elektroniki ktora kupiles i wpadaj na hawaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Katie_ Posted September 22, 2008 Report Share Posted September 22, 2008 My wybieramy sie do Kalifornii:D Mozliwe, ze nasi znajomi w podobnym terminie beda w Miami, ale nie jestem pewna. Jesli chodzi o Key West to zastanow sie czy warto. W sumie jesli bedziesz przez caly ten okres w Miami to spoko, mozna poswiecic troche czasu. Ale tak naprawde nic rewelacyjnego tam nie ma, a jedzie sie dlugo:P Zalezy gdzie byles cale wakacje, bo jesli w wielkim miescie, to KW Ci sie spodoba - taka mala miescinka, koguty na ulicach i w sumie tyle:P Mozna paru Polakow pracujacych tam spotkac:) My spedzilismy na Florydzie tylko tydzien, z czego przejechalismy cala Floryde w dol - od Orlando az po Key West, dlatego teraz sie smiejemy, ze przejechalismy kawal drogi, zeby w sumie zobaczyc nic:) A jak bedziesz podrozowal? Wynajmujesz auto? Bo jesli tak to polecam firme L&M. Nie wiem, czy my mielismy tylko takie szczescie wynajmujac auto z tej firmy, czy moze po prostu maja tak tanio, ale my zaplacilismy o wiele mniej w tej firmie, niz we wszystkich innych, w ktorych pytalismy o wynajem:) Pozdrawiam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon18 Posted September 22, 2008 Author Report Share Posted September 22, 2008 Oj Klaudek moje malenstwa mam sprzedac?? Nieeeeee...Juz jutro lece samolotem z JFK wprost do Miami,siedzialem 4 mce w Nowym Jorku a uwielbiam piasek i palmy.Mowisz ze Miami to wielkie nic...? No tos mnie zasmucila,tak o tym trabia ze niby super wiec pomyslalem ze odwiedze.Wiesz moze czy sa z Miami jakies rejsy w strone Kuby lub Bahamow? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon18 Posted September 26, 2008 Author Report Share Posted September 26, 2008 Jestem teraz w South beach i musze przyznac ze jest zajefajnie pogoda super cieplutka woda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek-J Posted September 26, 2008 Report Share Posted September 26, 2008 My wybieramy sie do Kalifornii:D Mozliwe, ze nasi znajomi w podobnym terminie beda w Miami, ale nie jestem pewna. Jesli chodzi o Key West to zastanow sie czy warto. W sumie jesli bedziesz przez caly ten okres w Miami to spoko, mozna poswiecic troche czasu. Ale tak naprawde nic rewelacyjnego tam nie ma, a jedzie sie dlugo:P Zalezy gdzie byles cale wakacje, bo jesli w wielkim miescie, to KW Ci sie spodoba - taka mala miescinka, koguty na ulicach i w sumie tyle:P Mozna paru Polakow pracujacych tam spotkac:) My spedzilismy na Florydzie tylko tydzien, z czego przejechalismy cala Floryde w dol - od Orlando az po Key West, dlatego teraz sie smiejemy, ze przejechalismy kawal drogi, zeby w sumie zobaczyc nic:) A jak bedziesz podrozowal? Wynajmujesz auto? Bo jesli tak to polecam firme L&M. Nie wiem, czy my mielismy tylko takie szczescie wynajmujac auto z tej firmy, czy moze po prostu maja tak tanio, ale my zaplacilismy o wiele mniej w tej firmie, niz we wszystkich innych, w ktorych pytalismy o wynajem:) Pozdrawiam! Mam bardzo podobne odczucia jesli o Miami i KeyWest chodzi. Spodziewalem sie czegos bardzo ciekawego, bylem mocno rozczarowany tym, co zobaczylem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.