gal Napisano 11 Września 2008 Zgłoś Napisano 11 Września 2008 Covadonga bardzo przepraszam jesli cie w jakikolwiek sposob urazilem nie bylo to w mojej intencji ani przez mysl mi nie przeszlo nie jestem tu aby napadac czy oskarzac czy cokolwiek z tych rzeczy tylko stwierdzam zdroworozsadnie bez wzgledu na to co mowie czy ja czy ktos inny zapoznaj sie z przepisami bo ani tu ani w Polsce urzad podatkowy nie jest dobrym wujkiem tylko zabiera minimum 1/4 naszych zarobkow czy chcesz czy nie a jesli sie wymigujesz a to jest wielkie przestepstwo to zaplacisz ze znaczna nawiazka moja intencja jest ci to uswiadomic i przepraszam za jakiekolwiek niuanse bo nie bylo to moja intencja
Covadonga Napisano 11 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Września 2008 Nie ma sprawy gal... moze troche przesadzilem ale wydaje mi sie ze panstwo o nas tutaj zapomnialo... i to mnie wkurza... pozdrawiam!
sly6 Napisano 12 Września 2008 Zgłoś Napisano 12 Września 2008 Mozesz napisac do Panow z PO dlaczego tak zrobili i czym jestes gorszy od tych z Anglii ...Masz do tego prawo i moze wezma to pod uwage w przyszlosci.
Covadonga Napisano 12 Września 2008 Autor Zgłoś Napisano 12 Września 2008 Myslisz ze tego nie zrobilem sly6??? Pisalem! Niestety nie maja czasu dla takich jak ja...
sly6 Napisano 12 Września 2008 Zgłoś Napisano 12 Września 2008 To dobrze ze napisales i to sie liczy a ze narazie nic z tego nie wyszlo to odczegos trzeba zaczac
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.