kinga1003 Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jestem w USA nielegalnie od ponad 3 lat,przylecialam na wizie turystycznej. Moja mam chce sie starac o wize na przyszle wakacje, jakie sa szanse ze ja dostanie? Co powinna powiedziec. bo mamy tu rowniez znajomych ktorzy sa lekarzami i sa legalnie. Czy powinna mowic ze jedzie do nich i o mnie w ogole nie wspominac? Czy powinna wpisac w papiery ze ja tu jestem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Niech wpisze ze tam jestes bo i tak im wyjdzie ze masz wize i po co ma tak wpasc glupio Twoja mama.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga1003 Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 Wiec powinna wpisac ze jedzie do mnie i czy jesli tak zrobi, to czy nie bede miala przez to jakis problemow Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal Posted September 25, 2008 Report Share Posted September 25, 2008 moga jej nie dac wizy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.