kinga1003 Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jestem na wizie studenckiej i wygasla mi promesa w paszporcie. Problem w tym ze moj brat sie zeni w listopadzie i chcialabym przyleciec do Polski na slub.Czy beda jakies problemy z dostaniem przedluzenia wizy w ambasadzie jesli sie zjawie w srodku semestru? Mam zamiar przyleciec doslownie na 5-6 dni od czwartku do poniedzialku i mam I-20 i bilet powrotny.Jesli dostane wize ile czasu czeka sie na przyslanie paszportu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted September 24, 2008 Report Share Posted September 24, 2008 Jestem w USA nielegalnie od ponad 3 lat,przylecialam na wizie turystycznej --------------------------------------------------------------------------------------------------- jak mozesz miec wize studencka-status studencki jesli jestes nielegalnie?,,jesli wrocisz do Polski a przesiedzialas w USA ponad 1 tok nielegalnie to masz zakaz wjazdu przez 10 lat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinga1003 Posted September 24, 2008 Author Report Share Posted September 24, 2008 o ta druga sytuacje pytalam w imieniu kolezanki bo mielismy problem z rejestracja-ta sa dwie rozne sytuacje dwoch roznych osob Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.