Skocz do zawartości

Interview W Buffalo

tom75

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

dziekuje bardzo za wszystkie odpowiedzi czyli jak sie okazuje to nie jest wcale formalnosc jak co niektorzy mowia

Jac76 czy ty tez miales ta rozmowe tu w Ameryce czy tez w Polsce ,czy oni sa mili czy z gory zakladaja niepowodzenie

dzieki hejka

Napisano

Jac_76 mial wlasnie rozmowe w USA

a co do farmalnosci to jesli nie masz nic zatajonego i odpowiadasz na pytania to czego masz sie obawiac?a ze sie pytaja to jest Ich taka praca aby wylapac tzw lewe zaswiadczenia lub tez ktos pisze ze jest spawaczem a spawacza ten ktos widzial na zdjeciu .

a Ty na miejscu bedziesz zakladac niepowodzenie?jesli tak to moze zacznij myslec pozytywnie :)

Napisano

tom75

ja mialem rozmowe w Bufallo w marcu w poniedzialek wielkanocny:) konsul na poczatku byl stanowczy ale w miare uplywu czasu stawal sie coraz lagodniejszy. Nikt nie zaklada porazki, musi byc wszystko na "tip-top" w dokumentach ktore skladasz. Wejdz tam z podniesiana glowa i pokaz ze wiesz czego chcesz:)

Ja mialem pewien problem ze szkola zony, a mianowicie konsul nie mogl doszukac sie (nie wiem na jakiej stronie szukal) czy ta szkola ma akceptacje MEN... Tak wiec po interview jeszcze nie wiedzielismy co bedzie dalej ale obiecano nam ze sie tym zajma szybko, no i sie zajeli tyle ze poczta zaginela i skierowanie na badania dostalismy dopiero po 3,5 miesiaca

Jak widzisz im chyba takze troche zalezy na imigrantach:) glowa do gory bedziemy trzymac kciuki

pozdrawiam

Napisano

Jac 76 mam do ciebie prosbe moglbym prosic twojego maila gdyz nie chce na forum o tym pisac a to bardzo wazne dla mnie odnosnie w dalszym ciagu tego interview do kanady gdyz mam zatajona pewna rzecz i nie wiem jak z tego wybrnac, moze mi cos poradzisz

:)

Napisano

Dziekuje Jacek, nawet nie sadzilem ze tak szybko odpiszesz. Ja tez mieszkam w Chicago takze swiat jest maly widze za moment napisze Ci maila gdyz nie chce na forum pisac rzeczy do ogolnej wiadomosci pozdrowionka hej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...