bakus_knp Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Witam, mam wątpliwości co dokładnie wpisać we wniosku. Otóż pole: 26. Jak długo zamierza Pan zostać w USA. --- Czy to musi być precyzyjna odpowiedź? Czyli np. 3 tyg? Czy mogę wpisać 2-3 tyg. 28. Kto pokryje koszty Pana podróży. ---- Mogę wpisać siebie i ojca? Czy to musi być tylko jedna osoba? Może i banalne są te moje pytania, ale mam już mały mętlik w głowie bo już we wtorek mam spotkanie ... ; p Aha jeszcze jedno pytanie.. Czym najtaniej jest podróżować po Stanach z miasta do miasta prócz samochodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sly6 Posted October 4, 2008 Report Share Posted October 4, 2008 Co do punktu 26 to wpisz np do 3 tygodni lub tez 3 tygodnie i tak tez masz powiedziec na rozmowie ,pamietaj o tym. 28 punkt to wpisz siebie lub samego Ojca lub tez moga byc wpisane 2 osoby,tak wiec masz wybor Po USA mozesz podrozowac samolotem ,autokarem,pociagiem lub tez jak masz kogos znajomego na samochodach ciezarowych to tez tak mozesz podrozowac Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakus_knp Posted October 4, 2008 Author Report Share Posted October 4, 2008 heh jak zwykle błyskawiczna odpowiedź :-) Dzięki sly6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.