Ch_K Napisano 8 Października 2008 Zgłoś Napisano 8 Października 2008 Witam. Mam pytanie czy ktoś się orientuje, w którym stanie (i czy to w ogóle jest możliwe) można zrobić prawo jazdy na wizie turystycznej? Potrzebne mi tam będzie prawko, a polskiego niestety nie posiadam. Pozdrawiam.
sly6 Napisano 8 Października 2008 Zgłoś Napisano 8 Października 2008 Jest jeszcze kilka Stanow gdzie mozesz takie cos zrobic ale wtedy musisz pokazac ze tam mieszkasz a z tym nie bedzie latwo .Poczytaj na Forum o tym bo wiele juz raz bylo o tym napisane. a gdzie bedziesz przebywac,mieszkac?
nadina Napisano 10 Października 2008 Zgłoś Napisano 10 Października 2008 To znaczy,ze jesli jestem na wizie turystycznej,mam pozwolenie na 6 mies i mam na siebie rachunki w mieszkaniu-prad,telefon,internet to moge na okres tych 6 mies wyrobic prawo jazdy?
sly6 Napisano 10 Października 2008 Zgłoś Napisano 10 Października 2008 W nie ktorych Stanach tak moze byc ze dostaniesz prawko a na ile czasu to zobaczysz.
nadina Napisano 10 Października 2008 Zgłoś Napisano 10 Października 2008 a moze orientujesz sie jak to wyglada w new jersey?
sly6 Napisano 10 Października 2008 Zgłoś Napisano 10 Października 2008 na tej stronie sprawdzisz czy sie kwalifkujesz na prawko,: http://www.state.nj.us/mvc/Licenses/Docume...ector/index.htm jak nie masz SSN to w tym stanie prawka nie zrobisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.