jarekpl Napisano 18 Października 2008 Zgłoś Napisano 18 Października 2008 Obecnie kurs jest na poziomie 2,68 zł. Jak myślicie będzie ciągle wzrastał ,czy jest możliwe że trochę spadnie? Jeśli kryzys w ościennych państwach się utrzyma to inwestorzy będą wyprzedawać akcje i obligacje wszystkich krajów z europy wschodniej co doprowadzi do zwiększenia ceny dolara
sly6 Napisano 18 Października 2008 Zgłoś Napisano 18 Października 2008 Tego nikt nie wie jak bedzie z kursem bo np nie wiadomo kto wygra wybory Prezydenckie i jak tam bedzie z gospodarka. Poczytaj troche stron jak money.pl i tych podobnych i bedziesz wiedzial co mowia specjalisci i co moze wyniknac w najblizszej przylosci ...
GAZDA Napisano 18 Października 2008 Zgłoś Napisano 18 Października 2008 przy sztucznym papierkowym pieniądzu nigdy nie wiadomo do końca jak to bedzie wyglądać...
never44 Napisano 14 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2008 jak myslicie dolar spadnie czy pojdzie w gore ??
Joanna30 Napisano 14 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2008 Ja myślę, że na pewno nie spadnie. Czy pójdzie w górę, nie wiem, ale w dół raczej nie.
sly6 Napisano 14 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2008 Never ,przed napisaniem tematu prosze zobacz czy juz taki nie jest na Forum.dziekuje po tym co sie dzieje na rynku to nikt za duzo nie bedzie wiedzial czy pujdzie dolar do gory czy tez na dol ,trzeba zobaczyc co bedzie w nablizszych tygodniach.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.