Skocz do zawartości

Flysiesta.pl

basha

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie,

szukałam na forum informacji na temat flysiesta.pl, i być może źle szukałam, ale nie znalazłam wiele informacji.

Czy ktoś z forumowiczów dokonywał zakupu na tej stronce?? W najbliższym czasie będę kupować bilet do Chicago

i ceny mają badzo korzystne, ale chciałam się najpierw upewnić czy są oni wiarygodni.

Będę wdzięczna za odpowiedzi.

• Odpowiedzi 46
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano
  sly6 napisał:
Przed kupnem biletu dobrze przeczytaj jego restrykcje bo czasami nie mozna zmienic na takim bilecie daty wylotu lub tez go zwrocic przed wylotem...

Tak, wiem, i tam właśnie nie można dokonywać zmian, ale z tym nie będzie problemu, nie mam zamiaru zmieniać niczego jeśli już ten bilet zakpię.

Tylko trochę nieprawdopodobne wydają się mi ceny, bo już za 1300zł można kupić bilet w obie strony. Jak dla mnie super tylko czy to nie za mała??

Napisano

właśnie dziś zakupiłam bilet :) nie było żadnych problemów

Dostałam potwierdzenie rezerwacji na maila, wydrukowalam wiec teraz tylko pakowac walizki i leciec :)

Zygi55, ceny te zawieraja wszystkie oplaty, nawet nie sadzilam ze znajde tak tani bilet :)

Napisano
  marmar1212 napisał:
te ceny są czadowe, np 1-10 II 2009 - 956 zł :) aż mi sie nie chce wierzyć , dziwne tylko że loty nawet na sierpień trzeba opłacić do 5 listopada tego roku :)

Oplacic trzeba dlatego ze robisz rezerwacje dzisiaj a nie w lipcu 2009 - wtedy mialbys do zaplacenia tez w ciagu kilku dni od zlozenia rezerwacji.

Ja tez juz powoli szukam taniosci na maj'09.

Pozdro,

Tom

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...