sly6 Napisano 3 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 3 Listopada 2008 Pamietajcie o przeczytaniu restrykcji na bilecie,aby sie nie okazalo tak ze Wam ze ten bilet wyjdze drozej jesli np zmieni Wam sie data wylotu
basha Napisano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 3 Listopada 2008 Zgadzam sie ze sly6. Na tej stronie jak juz sie zakupi biltet nie ma mozliwosci zmiany terminu ani zwrotu, wiec lepiej sie dobrze zastanowic. Ale jak ktos wie napewno( tak jak ja ), kiedy dokladnie wyjazd i powrot mozna znalezc naprawde tanie bilety. Pozdrawiam
emalin Napisano 13 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 13 Listopada 2008 Też kupiłem bilet na flysiesta.pl - warszawa - ny - warszawa cena ze wszystkimi opłatami w dwie strony 850 złotych. Brak możliwości zwrotu lub zmiany dat, ale za taką cenę moim zdaniem warto.
nastka86 Napisano 25 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2008 Myslicie, ze na poczatku grudnia stanieja bilety do NY na www.flysiesta.pl? Co ile oni daja te oferty za ok. 1000 zl za bilet, bo teraz widze, ze sa drozsze, kiedy jest szansa, ze stanieja? Bo ja bym chciala tak na miesiac pojechac w polowie grudnia ale ceny sa wysokie! A szukalam gdzie indziej i tez nie lepiej a nie chcialabym za duzo wydac, bo dosc czesto latam do USA, a niedawno znalazlam ta stronke! Prosze Was o pomoc!
sly6 Napisano 25 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 25 Listopada 2008 Teraz moga byc w takiej cenie bilety lotnicze a to dlatego ze te tanie bilety rozchodza sie szybko..A do tego sezon swiateczny sie zbliza i trwa do poczatka stycznia.
Marcin20 Napisano 26 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 26 Listopada 2008 W przedziale od 18 grudnia jakos do polowy stycznia b.ciezko bedzie Ci znalezc cos atrakcyjengo cenowo. (wyjatkiem moga byc dni 23,24,26.12) ale tez nie wszedzie. Moze cos last minute kilka dni/dzien przed wylotem. M.
nastka86 Napisano 2 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2008 Zalamalam sie, miazga!Mogliby dac tansze!A w polowie stycznia stanieja??
nastka86 Napisano 23 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 23 Kwietnia 2009 Hej, jestem na kupnie biletu do NY z Warszawy. Chce kupic bilet na 13 czerwca do 13 wrzesnia. W jaki sposob mam zaplacic za bilet? Oni naliczaja jakies dodatkowe koszty? Polecacie flysieste? Pomozcie mi prosze!
sly6 Napisano 24 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 24 Kwietnia 2009 tam jest podany numer telefon i zadzwon do nich ,powiedza Ci co i jak
mtomasz Napisano 6 Maja 2009 Zgłoś Napisano 6 Maja 2009 flysiesta to biuro ktore wystawia bilety w estonii (poza polska) przez to nie naliczaja doplaty YQ (czyli oplaty paliwowej). Nie jest to zgodne z prawem, ale wykorzystuja luke i takie bilety sprzedaja. Faktycznie bilety sa tansze nieraz nawet ok 900pln w stosunku do tych ktore sa wystawiane w polsce, ale trzeba pamietac o tym, ze linie lotnicze maja prawo zazadac od pasazera uiszczenia tej doplaty na lotnisku. Wiec niektorym sie udaje leciec (ci stanowia wiekszosc) a niektorzy (min. nasz klient ktory niemal sie na nas obrazil za to ze mamy o 800pln drozej) placa ta roznice na lotnisku (i klient znow korzysta z naszych uslug). powodzenia!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.