cesar Napisano 31 Października 2008 Zgłoś Napisano 31 Października 2008 Witam! Wie ktoś jak mogę się dowiedzieć czy mam rodzinę w stanach? Chodzi mi o to że mój pradziadek wyjechał do USA w 1912 roku , jak jeszcze był kawalerem. i chciałbym sie dowiedzieć czy czasem nie mam tam jakiejś rodziny.
gal Napisano 31 Października 2008 Zgłoś Napisano 31 Października 2008 ancestry.com lub ellisisland.org
kubakj Napisano 31 Października 2008 Zgłoś Napisano 31 Października 2008 Czyli chcesz sprawdzic, czy dziadek nie zakotwiczyl jakiejs amerykanki podczas swojej niewinnej mlodosci ?
sly6 Napisano 31 Października 2008 Zgłoś Napisano 31 Października 2008 W google mozesz wpisac jego imie i nazwisko i zobaczysz co Ci wyjdzie
cesar Napisano 31 Października 2008 Autor Zgłoś Napisano 31 Października 2008 ellisisland.org Z tej stronki się dużo dowiedziałem Czyli chcesz sprawdzic, czy dziadek nie zakotwiczyl jakiejs amerykanki podczas swojej niewinnej mlodosci ? Dokładnie W google mozesz wpisac jego imie i nazwisko i zobaczysz co Ci wyjdzie Próbowałem przez google ale nic ciekawego nie znalazłem. Wciąż nie dowiedziałem się czy przypadkiem nie mam tam rodziny, poszukam jeszcze na tej drugiej stronce może czegoś się dowiem.
sly6 Napisano 31 Października 2008 Zgłoś Napisano 31 Października 2008 Pamietaj o tym ze jesli kogos znajdziesz to Oni moga Ci np nie odpowiedziec ..Roznie z tym bywa i miej to na uwadze.
cesar Napisano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Napisano 11 Listopada 2008 Ta pierwsza strona jest niestety płatana znacie może jeszcze jakąś?
grzeg16 Napisano 18 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2008 Znalazłem na stronie "ellisisland.org" swojego wujka i jak teraz dowiedzieć się/znaleźć czy mam tam aktualnie rodzinę (krewnych)?
sly6 Napisano 18 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2008 to wpisz teraz nazwisko na tej stronie i moze kogos znajdziesz: http://www.whitepages.com/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.