karina Napisano 6 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2008 ojej a ja bym chciala juz teraz!Niecierpliwe Drogie Dziecko. Podlegasz pod wczesniejsze zdawanie egzaminu na obywatelstwo. Moze byc? Ludziom z infolinii raczej nie wierz
anituHa Napisano 6 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2008 I tak sie spoznilam bo infolinia czynna do 4.30pm! To niesamowite, przynajmniej jeden pozytek z zawodu meza, obok jednego wstepu w roku do parku rozrywki A tymbardziej niesamowite ze nastawilam sie na 3 lata czekania a tu pyk, niespodzianka. Obym tylko ta karte dostala Czyli ja jak Ci ambasadorowie i konsulowie: dzien po uzyskaniu GC? (mam przeczucie ze nie, to by bylo zbyt piekne by byc prawdziwe)
karina Napisano 7 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2008 Kobieto - czy Ty jestes zona ambasadora? W Twoim wypadku czas oczekiwania na obywatelstwo zalezy od kilku czynnikow, m.in. od tego czy Twoj maz jest oddelegowany poza USA i ty musisz do niego dolaczyc itd. Gdyby bylo tak, ze zony ludzi z military dostaja obywatelstwo na drugi dzien to by bylo super, ale tak nie jest...
anituHa Napisano 7 Listopada 2008 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2008 No niestety nie Za to jestem zona wspanialego nurka! Maz jest oddelegowany do Kuwejtu w marcu 2009. I choc bardzo bym chciala pojechac z nim, bo go bardzo kocham, to i tak mi nie pozwola Oddalabym wszystko lacznie z obywatelstwem zeby nie jechal, i moze Obama pomoze, ale na razie jest jak jest. Czyli jednak nie podlegam?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.