KW Napisano 14 Października 2009 Zgłoś Napisano 14 Października 2009 w California SC zawsze byli szybcy, ale zeby w 2 miesiace! WOW! to naprawde szybko! gatulacje
anituHa Napisano 14 Października 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2009 No tak GRATULACJE! Ja jeszcze rok czekam!
anabell Napisano 18 Października 2009 Zgłoś Napisano 18 Października 2009 Ile sie placi za przedluzenie 2 letniej GC ?
KW Napisano 18 Października 2009 Zgłoś Napisano 18 Października 2009 $545 http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/men...0004718190aRCRD
Lucas_pln Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 W USA bezie cie czekac wizyta w immigration office na lotnisku, taka jak przy wlocie na K1 albo na wizie immigracyjnej, pamietaj przy planowaniu, zwlaszcza jesli masz przesiadke w USA. KW, ta wizyta w IO na lotnisku to z jakiej przyczyny? Czy Ciebie prosili do IO przy wlotach kiedy mialas karte+list przedluzajacy (i-797c) jej status o rok?
KW Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 Tak, musialam isc przez IO ale szybko bylo na bramce nie moga sprawdzic twojego statusu wiec wysylaja cie do IO zeby sprawdzic w systemie ten list jest tyle warty co zaproszenie na dalsze przesluchanie, na sam list cie nie wpuszcza, musza potwierdzic ze jest prawdziwy
Lucas_pln Napisano 28 Października 2009 Zgłoś Napisano 28 Października 2009 Aha, bo już zacząłem się zastanawiać co to za akcja z tym IO. Czytam w necie, że niektórzy wybierają się do lokalnego biura po pieczątkę I-551 do paszportu, czy to ma sens? Niektórzy dostają a niektórzy są odsyłani z kwitkiem z uzasadnieniem, że pieczątki wbijają tylko, jeśli ważność tego listu I-797c jest bliska końca a nie ma jeszcze decyzji. Jakie jest Twoje zdanie na ten temat? Jestem po biometrics (2 października) 26 sierpnia przyjęli moje dokumenty i czekam, ale w grudniu być może chciałbym wyjechać na 2 tygodnie wakacji i próbuję znaleźć jakieś solidne informacje na temat tej pieczątki, żeby chociażby nie motać się na tym lotnisku przy powrocie.
rybka Napisano 29 Października 2009 Zgłoś Napisano 29 Października 2009 Tak, musialam isc przez IO ale szybko bylona bramce nie moga sprawdzic twojego statusu wiec wysylaja cie do IO zeby sprawdzic w systemie ten list jest tyle warty co zaproszenie na dalsze przesluchanie, na sam list cie nie wpuszcza, musza potwierdzic ze jest prawdziwy Ja wlatywalam do Stanow w lecie, w Filadelfii, na miesiac przed wygasnieciem tego listu i przy okienku wszystko bylo zalatwione. Nigdzie nie musialam chodzic
Lucas_pln Napisano 29 Października 2009 Zgłoś Napisano 29 Października 2009 To super informacja. Dzięki za update rybka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.