Rademedes Napisano 7 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 arras ja Ci odpowiem w sprawie tego kiedy na lotnisku moze byc kontrolowany Twoj status: ZAWSZE - bo chcac nie chcac znajdujesz sie w tzw. strefie przygranicznej, a to ze lecisz lotem krajowym ma drugorzedne znaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arras Napisano 8 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 przeciez nie wszystkie lotniska sa miedzynarodowe , a tam nie ma urzednikow ICE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakj Napisano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 przeciez nie wszystkie lotniska sa miedzynarodowe , a tam nie ma urzednikow ICE Zdziwilbys sie. Mnie ostatnio na lotnisku bardzo malym lokalnym sprawdzali i gamonie nie wiedzieli co to PASScard. Dobrze, ze mam krzykata gebe, to zwrocili sie do swojego superisora, ktory wygooglowal i przeprosil za kompetencje tych idiotow. Ciekawe czemu ich nie szkola?? Pewnie oszczednosci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rademedes Napisano 9 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 9 Listopada 2008 moze ich i szkola ale jeden lepszy od drugiego, ja sie juz sporo razy spotkalem na granicy z tym ze urzednicy na to samo pytanie odpowiadali w sposob sprzeczny i kazdy sie upieral, ze poprzednik nie mial racji, a sprawa nie dotyczyla prognozy pogody a wydawaloby sie prostych przepisow dotyczacych przekraczania granicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziuta Napisano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Czesc! Dziekuje wszystkim za podpowiedzi. Wlasnie wrocilam z wakacji i nie mialam zadnych problemow na lotniskach. . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nastka86 Napisano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Osoby bedace nielegalnie w USA moga podrozowac samolotami np. bedac w CT moga leciec do Miami czy nie przejda na odprawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
justa_zab Napisano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 ja lecialam z minneapolis do miami i pokazalam swoj polski paszport z niewazna wiza. ups :] ale nic kompletnie nie patrzyli, tylko strona ze zdjeciem i porownywali czy takie samo nazwisko jest na bilecie i w paszporcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FUGAZI Napisano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Osoby bedace nielegalnie w USA moga podrozowac samolotami np. bedac w CT moga leciec do Miami czy nie przejda na odprawie? ja lecialam z minneapolis do miami i pokazalam swoj polski paszport z niewazna wiza. ups :] ale nic kompletnie nie patrzyli, tylko strona ze zdjeciem i porownywali czy takie samo nazwisko jest na bilecie i w paszporcie. A Wy w koło Macieju to samo, przecież z wątku jednoznacznie wynika, że sprawdzać mogą, tylko jak na razie robią to sporadycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.