polak2008 Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Witam zwracam się z ogromną prośbą do państwa bo mam wielki problem.Mianowicie... rok temu wyleciałem do USA na wize turystyczną,tam też zostałem oskarżony o kradziez<z mojej strony nie słusznie> .Odbyła się sprawa sądowa zapłaciłem 250 $ kary i na tym sie skończyło,żadnych innych informacji nie otrzymałem ze strony sądu. Teraz na przyszłe wakacje chciałbym wyleciec i czy ta sprawa z ukaraniem nie bedzie miała wpływu na mój kolejny pobyt? czy wogóle zostane wpuszczony na teren USA? Prosze o pomoc ! Czekam i pozdrawiam
sly6 Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 A masz wazna promese wizowa na wjazd na teren USA czy tez musisz sie starac o nowa promese wizowa do USA w Ambasadzie?
gal Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Witam zwracam się z ogromną prośbą do państwa bo mam wielki problem.Mianowicie... rok temu wyleciałem do USA na wize turystyczną,tam też zostałem oskarżony o kradziez<z mojej strony nie słusznie> .Odbyła się sprawa sądowa zapłaciłem 250 $ kary i na tym sie skończyło,żadnych innych informacji nie otrzymałem ze strony sądu. Teraz na przyszłe wakacje chciałbym wyleciec i czy ta sprawa z ukaraniem nie bedzie miała wpływu na mój kolejny pobyt? czy wogóle zostane wpuszczony na teren USA? Prosze o pomoc ! Czekam i pozdrawiam twoje informacje sa tak powierzchowne ze trudno cos powiedziec
polak2008 Posted November 17, 2008 Author Report Posted November 17, 2008 powierzchownie? Jeszcze raz napisze.Otrzymalem wize turystyczną na 10 lat . W USA ukarany niesłusznie za kradzież <bo polak>, zapłacone 250 $ kary i zero informacji ze strony sądu ,nic wiecej nie mówił na rozprawie.Wszystko legalnie robione,w terminie się wstawiłem na rozprawe ,w terminie zapłaciłem należną mi karę.Chce za rok wyleciec na turystyczną i mam obawy czy np nie wbiją mi jednego miesiaca pobytu w USA jak ja tam mam zamiar siedziec 3 miesiace...
Yuuhi Posted November 25, 2008 Report Posted November 25, 2008 nie jestem pewien jaki wplyw ma wykroczenie na decyzje urzednika na lotnisku...pamietac tylko musisz,ze nie wazne czy byles karany w usa czy nie urzednik moze Ci tak czy inaczej wbic jeden miesiac pobytu
cavscout Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 powierzchownie? Jeszcze raz napisze.Otrzymalem wize turystyczną na 10 lat . W USA ukarany niesłusznie za kradzież <bo polak>, zapłacone 250 $ kary i zero informacji ze strony sądu ,nic wiecej nie mówił na rozprawie.Wszystko legalnie robione,w terminie się wstawiłem na rozprawe ,w terminie zapłaciłem należną mi karę.Chce za rok wyleciec na turystyczną i mam obawy czy np nie wbiją mi jednego miesiaca pobytu w USA jak ja tam mam zamiar siedziec 3 miesiace... No tak, kazdy skazany mowi ze nie slusznnie.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.