elam Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Mam pytanie do osob ktore w tym roku ubiegaly sie o wize imigr. lub osob wiedzacych cokolwiek jezeli chodzi o nowe przepisy w Visa Center.Mianowicie chodzi mi o to ze bylam pewna ze po wyslaniu Affidavit of support przez mojego meza w USA ze bedzie to najprawdopodobniej ostatni krok w usa oczywiscie jesli wszystko jest ok a teraz to juz moge oczekiwac na dokumentu tu z ambasady i ze DS-230 niekaralnosc, lekarz i nne dokumenty wysyla sie do ambasady i stad dalej czeka sie za wyznaczeniem terminu po wize w ambasadzie, ale dzis sie dowiedzialam ze podobno wszystko wysyla sie do USA i tez to oni wyznaczaja termin po otrzymaniu dok. gdyz zmienily sie przepisy. Prosze jesli ktos wie cos na ten temat by napisal, a jesli tak jest naprawde to czy ja dostane jakies powiadomienie co i gdzie mam wyslac czy moj maz, no i oczywiscie jak to jeszcze dlugo moze potrwac zakladajac ze wszystko jest ok zanim VC wysle . Chce zaznaczyc ze maz skladal na mnie petycje /jest obywatelem usa/ do tej pory po kolejne dokumenty jakie mial dosylac przychodzily pisma co 2 tyg zaraz po jego odeslaniu.Od wyslania Affidavit of support minely juz 3 tyg mysle ze gdyby byloby cos nie tak tez juz dostalby jakis list od nich.
sly6 Posted November 19, 2008 Report Posted November 19, 2008 Tutaj masz to opisane co i jak jest z nowymi przepisami: http://www.usa.info.pl/board/CR1-mial-juz-...anie-t9686.html I ile dziewczyny czekaly na rozmowe .
elam Posted November 19, 2008 Author Report Posted November 19, 2008 dzieki serdeczne poczytalam teraz juz mniej wiecej wiem co i jak...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.