trucker Napisano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 Witam. Mam takie pytanie. Moj kumpel jest w Usa i jest sponosrowany przez prace. Znaczy sie zakonczyl juz sponsorowanie (pozytywnie) i czeka na sam bloczek zielonej karty. Czy jest mozliwosc by teraz mogl wrocic do polski i czekac na green card w tutaj czy nie??
zuzia Napisano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 3 Grudnia 2008 Jesli twoj kolega ma zatwierdzony AP to moze poleciec do Pl,tylko tak ja Pani Karina kiedys napisala,nie ma gwarancji ze wracajac do USA urzednik na lotnisku wpusci go spowrotem.Na jego miejscu nie ruszalabym sie do momentu otrzymania GC.Przy okazji zatwierdzenie pozytywne sponosorowania przez pracodawce nie oznacza ,ze kolega dostanie GC.pozdrawiam
trucker Napisano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2008 Dziekuje za odpowiedz. A mogla bys podac pelna nazwe tego dokumentu. tzn AP. pozdrawiam
sly6 Napisano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2008 tutaj Karina o tym napisala: http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...c=11731&hl= a ten dokument nazywa sie-- Advance Parole
Kam Napisano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2008 Dzien dobry pani Karino, probuje sie juz od 3 tygodni z pania skontaktowac tak jak sie umawialysmy. Dla przypomnienia ja jestem z Californii i chcialabym rozpoczac sponsorwanie przez travel agency. Probuje dzwonic pod ten numer pod ktory zawsze zdzwonilam w czwartki i w piatki i od jakiegos czasu nikt nie odbiera. Zastanawialam sie czy jest jakis inny spodob skontaktowania sie z pania i dowiedzenia sie czy rozpoczelaby pani moja sprawe. z gory dziekuje za odpowiedz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.