ewa78 Napisano 14 Marca 2005 Zgłoś Napisano 14 Marca 2005 Jestem z Wroclawia i nie wiem, co trzeba zrobic ,by dostac wize na zaproszenie. Zaproszenie juz mam,ale nie wiem jakie sa kolejne kroki postepowania. :oops:
Chomik Napisano 14 Marca 2005 Zgłoś Napisano 14 Marca 2005 Jestem z Wroclawia i nie wiem, co trzeba zrobic ,by dostac wize na zaproszenie. Zaproszenie juz mam,ale nie wiem jakie sa kolejne kroki postepowania. :oops: Nie ma czegos takiego jak dostac wize na zaproszenie. Majac zaproszenie chcesz sie zapewne starac o wize turystyczna. Pamietaj, ze zaproszenie daje... niewiele, no moze troszke, ale nie uwazaj wizy za juz zdobyta. A jak? Poczytaj sobie: http://poland.usembassy.gov/poland-pl/non_...rant_visas.html i bedziesz wiedziala wszystko!
sly6 Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 Tylko zobacz gdzie bedziesz sie mogla starac o wize,czy w Warszawie czy w Krakowie i powodzenia 8)
ewa78 Napisano 15 Marca 2005 Autor Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 Oki. Wiec jesli mam juz zaproszenia to dzwonie pod numer 0701774400 i dowiem sie kiedy mam wizyte w konsulacie w Krakowie.Czy tak?
sly6 Napisano 15 Marca 2005 Zgłoś Napisano 15 Marca 2005 a jesli Wroclaw nalezy pod Krakow to tak ..a i jeszcze fotki i wypelnienie wniosku wizowego a i rejestracja przez internet abys nie musiala czekac dlugo w kolejce 8)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.