dzięgiel Napisano 29 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej! Z kolei ja, moja dziewczyna i kumpel jedziemy do seneca foods glencoe od początku sierpnia. Ktoś jeszcze się może wybiera?
stopa Napisano 1 Maja 2010 Zgłoś Napisano 1 Maja 2010 Hejka, ja się w sumie zastanawiam nad tą oferta pracy w seneka food, bo są jeszcze wolne miejsca przez biuro BTC w Glencoe, Blue Earth, Mayville w stanie Minnesota ale trochę się waham, bo nigdy nie byłam na w&t i w dodatku sama;p może są jakieś osoby, które tak samo jak ja chciałyby wyruszyć w taka podróż??
Piotrek89 Napisano 18 Maja 2011 Zgłoś Napisano 18 Maja 2011 Ja jadę do Mayville, też sam, posypali się kumple, co mieli ze mną jechać, wszystko już pozałatwiane, czekam tylko na ofertę biletu z BTC.
blue17 Napisano 21 Lipca 2011 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2011 Seneca foods nie jest dobrym pracodawcą (nie licząc fabryki seneci w Gilette która ma długi sezon). Sezon zaczyna się późno (średnio 30 lipca o kończy 20 wrzesień) fakt że przez ten czas jest duzo godzin (około 72 w tygodniu ale biorąc pod uwagę stawki jakie seneca daje pokryje to koszty programu i utrzymania w USA). Sezon jest krótki. Program wyjazdowy do seneci powinien nazywać sie work bo na travel ludzie nie maja pieniędzy (oczywiście po odliczeniu kosztów programu i utrzymania w USA) no chyba że ktoś je raz dziennie to może na wyjazd do pobliskiego stanu mu wystarczy. Housing w seneca to żenada pokoje wieloosobowe (jak w noclegowniach), łazienki i toalety na zewnątrz. Jest problem coś wynająć na własną rękę ponieważ fabryki seneci mieszczą się w małych miejscowościach a te nie obfitują w bogatą ofertę noclegów na wynajem. Wakacje spedzone w senece należy uznać za stracone. W skrócie nie polecam tych fabryk no chyba że ktoś czerpie przyjemność z pracowania anie podrózowania.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.