Magdalenaa Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2009 Witam wszystkich. mam jutro rozmowę w konsulacie w Warszawie i chciałam się zapytać na ile przed konkretnie wyznaczona godzina nalezy sie zglosic do konsulatu? Ja mam wyznaczona rozmowe na godz. 11 Czy wystarczy jak przyjde na 15 - 20 min przed 11? Wiem ze zanim dojdzie do rozmowy z konsulem w okienku trzeba przejsc caly szereg czynnosci (odciski itp). Czy mam to wziąc pod uwage i zglosic się do konsulatu duzo wczesniej czy ta ustalona godzina to czas kiedy mam pojawic sie w budynku? bardzo proszę o podpowiedz.
michal38 Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2009 Ja mialem rozmowe w Krakowie.Dojechac musialem 200km.Do konsulatu mialem wchodzic o godzinie 9 niestety autobus mi sie spoznij ponad godzine i do konulatu weszlem dopiero o 11.Wiadomo zamieszanie ze zbieraniem wnioskow przeszukanie itp.
sly6 Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2009 Magdalenaa mozesz byc te 15-20 min przed rozmowa .
Magdalenaa Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2009 Magdalenaa mozesz byc te 15-20 min przed rozmowa . Dzieki za szybka odpowiedz tak sie stawie. Ja jade pociagiem i mam nadzieje ze wiekszych opoznien nie bedzie. Pozostaje miec nadzieje ze uda mi sie zalatwic to po co tam jade Licze na pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku. Pozdrawiam
sly6 Napisano 8 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2009 A jak sie spoznisz to tez nic sie nie stanie wielkiego,zobacz post wyzej
Magdalenaa Napisano 8 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Stycznia 2009 Jeszcze raz bardzo dziekuje i pozdrawiam
Rademedes Napisano 9 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2009 teraz tylko czekamy na wynik rozmowy :-)
Magdalenaa Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2009 teraz tylko czekamy na wynik rozmowy :-) No i niestety... odmowa ze wzgledu na slaby zwiazek z Polska A ja na prawde chcialam tylko wyjechac na 3-4 tygodnie
Rademedes Napisano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2009 naprawde szkoda, nie chcieli rozmawiac?
Aida Napisano 15 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2009 rozumiem ze pierwszy raz wystepowalas o wize?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.