Blistex Napisano 10 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 10 Stycznia 2009 Witam, mam skończone 16 lat, co mi grozi za jazdę bez prawa jazdy w New Jersey? Pozdrawiam
kubakj Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 Wiezienie w najlepszym przypadku. W najgorszym obrzezanie, kamieniolomy i wbicie na pal.
Magnum Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 W najgorszym obrzezanie, kamieniolomy i wbicie na pal. przywiazanie do krzesla i pokazywanie brazylijskich telenowel przerywanych reklamami proszkow do prania.
Juno Napisano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2009 Uważam że Court date, najwyżej ticket, chyba że trafi na upartego policjanta, to areszt...
karina Napisano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Napisano 12 Stycznia 2009 Uważam że Court date, najwyżej ticket, chyba że trafi na upartego policjanta, to areszt... Gdyby bylo tak, ze puszczaja wolno kazdego kto ma 16 lat, nie ma prawa jazdy i jezdzi samochodem to by bylo super. I nie "najwyzej ticket" bo za to grozi nawet wiezienie, o czym zapewne przekonalo sie kilka osob z Wallington. I tak jesli osoba jest dorosla i nie ma prawa jazdy to z tego co wiem to grozi mandat do $500, plus court costs plus do 60 dni wiezienia. Jesli osoba nieletnia - mandat, court costs plus zawieszenie prawa jazdy na okres do 6 miesiecy (czyli nie mozesz dostac prawa jazdy przez nastepne 6 miesiecy) plus inne kary.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.