Gość Napisano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2005 Na ładowarce jest napisane 230V ~ 50/60Hz 0' date='3A.. Obawiam sie, ze to nie oznacza nic dobrego.. Przejsciowke mam, byla przy jakims radiu.. 3. Możesz kupić Inverter 120V > 220VIle kosztuje taka przyjemnosc i gdzie mozna to nabyc? Niestety "inverter" jest drogi , za drogi (nie opłaca się) :!: :!: :!: Taniej jest kupić nową "ładowarkę" która akceptuje więcej "pruuundu" :!: ps. na systemach się nie znam :!: Wiem, że trzy systemowy działa , co do innych ........ :?:
Yuffie Napisano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2005 Nie bardzo rozumiem, moze cos pomieszalam, ale najpierw, Laurence, napisales, ze W US , w ścianie znajdziesz 120 Volt 60 Hz Tak na chlopski rozum i slabą pamiec lekcji fizyki to chyba 220V to wiecej niz 120V wiec czemu: "ładowarkę" która akceptuje więcej "pruuundu" ?Skoro wiecej to czemu nie bedzie pasowac ladowara 230V? nic juz z tego nie rozumiem.. :kreci: W takim razie gdzie kupic taka ladowarke Sori jesli moje pytania wydaja sie durne.. pzdr
Gość Napisano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2005 W US , w ścianie znajdziesz 120 Volt 60 Hz Tak na chlopski rozum i slabą pamiec lekcji fizyki to chyba 220V to wiecej niz 120V wiec czemu: "ładowarkę" która akceptuje więcej "pruuundu" ? Sie mnie jedno słowo zgubiło :wink: Miało być >>> "Więcej rodzajów 'pruuundu' " :wink: :wink: :wink:
Elaa Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 A ja biore komoreczke, w sumie tylko po to by zadzwonic do mamusi zaraz jak przylece;)
Babka Kiepska Napisano 10 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2005 Ela z tego co mi koles mowil to za 2$ masz karte i gadasz 1,5 godziny z Polska takze brac komorke tylko po to to troche bezsens ja chce wziasc ale do odbierania sms-ow od znajomych. Pozdro
Gość Napisano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 11 Kwietnia 2005 :idea: O "pruuundzie" i wtykowniczkach :wink: >>> http://users.pandora.be/worldstandards/ele...ity.htm#voltage
Reachel Napisano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2005 A gdzie mozna kupic ładowarkę do SIMENS'a taką na 120V i z amerykanska wtyczka? Bo moja ladowarka jest niestety tylko na 230V Mam nadzieje ze mozna dostac taka ladowarke w Polsce. :?:
Gość Napisano 12 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2005 A gdzie mozna kupic ładowarkę do SIMENS'a taką na 120V i z amerykanska wtyczka? Gdzie konkretnie, to Ci nie powiem, bo nie wiem :wink: Są w sprzedaży "Universal Travel Charger" w zakresie 120V - 240V . Ale najlepiej zapytać w którymkolwiek biurze "ERA", "IDEA", czy inne, a oni powinni wiedzieć :wink:
SantaCruz_CA Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 A gdzie mozna kupic ładowarkę do SIMENS'a taką na 120V i z amerykanska wtyczka? Bo moja ladowarka jest niestety tylko na 230V Mam nadzieje ze mozna dostac taka ladowarke w Polsce. :?: zadzwon do idei - tam moj kumpel kupil w zeszlym roku latem. - ale nie w salonie, tylko przyslali mu z centrali (w warszawie) przez kuriera. - zupelnie bez problemu, zalatwione "w mig" i nawet nie tak drogo jak sie spodziewal...
deedee Napisano 15 Kwietnia 2005 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2005 Niedrogo, to znaczy ile? Bo dla niektórych niedrogo to 10zł, dla innych 100zł. Tak pytam z ciekawości, bo wydaje mi się, że i tak taniej by wyszedł zakup ładowarki wprawdzie nieoryginalnej ale właśnie na prąd 110-230V za parę złotych + przejściówkę (która się może przydać jeszcze na np. suszarkę).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.