fifi Napisano 10 Maja 2005 Zgłoś Napisano 10 Maja 2005 Mam pytanie jak mam phone dwu zakresowy to wiem ze w USA nie bede mogl przez niego rozmawiac a czy sms-y beda dochodzic bo jede gosc w Idei mi powiedzial ze chyba tak ale nie jest pewien. No włąśnie jak to jest z tymi dwuzakresowymi?? Chciałam wziąć telefon, a mój ma tylko GSM 900 / GSM 1800. Kupno nowego jakos średnio mi się uśmiecha
Babka Kiepska Napisano 10 Maja 2005 Zgłoś Napisano 10 Maja 2005 Ja tez mam dwuzakresowy i zamieniam sie z moja matula ona ma starsza ale trzyzakresowa.
fifi Napisano 10 Maja 2005 Zgłoś Napisano 10 Maja 2005 Ja muszę sprawdzić jaki ma mój brat, ale jednak wolałabym go nie prosić i wziąć swój :? Z pożyczonymi to nigdy nie wiadomo :wink:
fifi Napisano 10 Maja 2005 Zgłoś Napisano 10 Maja 2005 No tak tylko, że przy wydatkach związanych z WAT nie mam kasy, żeby jeszcze wymieniać telefon, a mój brat ma służbowy i nie wiem jakby się zapatrywała na to jego firma jakby wrócił w cześciach, albo nie wrócił w ogóle
SantaCruz_CA Napisano 10 Maja 2005 Zgłoś Napisano 10 Maja 2005 wiem, ze macie 1000000000 wydatkow teraz, ale mozna tanio zlapac jakis 3-zakresowy na allegro - juz za kilkadziesiat zeta np motorola timeport.
Karolcia84 Napisano 16 Maja 2005 Zgłoś Napisano 16 Maja 2005 Ok. sprawdziłam, mam telefon 3 Zakresowy. no ale mam karte ERY. czy ktoś wie czy bedzie działąć? tzn czy bedzie zaisęg tam w USA na wschodzie.
Babka Kiepska Napisano 16 Maja 2005 Zgłoś Napisano 16 Maja 2005 Podejdz najlepiej do Ery to ci powiedza ja bylem w Idei i mi powiedzieli nawet mi wydrukowali z jakimi sieciami w stanach maja podpisana umowe i co ile kosztuje. Pamietaj zeby wlonczyc roaming. Pozdro
jumperek21 Napisano 16 Maja 2005 Zgłoś Napisano 16 Maja 2005 Tak,oni wskazują z jakimi sieciami w stanach maja podpisana umowe i co ile kosztuje. Prawda jest taka, już na miejscu w Stanach, że do wyboru masz 2,3 sieci w zależności od wyboru, a operatorzy z Polski podają że np 6. Nie wiadomo od czego to zależy.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.