puzoteka Napisano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 5 Grudnia 2009 Witam! Razem z koleżanką planujemy wyjazd na WaT 2010 (koniec czerwca- poczatek lipca). Myslimy o zachodnim wybrzezu ( San Diego, San Francisco), aczkolwiek nie wykluczmy innych opcji:). Szukamy osób chetnych na wyjazd ( w wiekszej grupie zawsze razniej i weselej:) ) Jestesmy z Torunia. Jak chciałby ktos do nas dolaczyc to dajcie znac. Pozdrawiam cześć a możesz podac mi swoj nr gg bo ja tez jestem z torunia i jestem chetna na wyjazd, wiec chcialam porozmawiac, pozdrawiam
kamynski Napisano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Napisano 6 Grudnia 2009 witam!!! osobiscie mam zamiar jechac na alaske na lososie pod koniec czerwca juz, znajduje sie tu jakas osoba ktora obiera podobny kierunek?? ja wybieram sie sam mam nadzieje ze na miejscu poznam ludzi z ktorymi we wrzesniu jakiegos tripa strzelimy;p marzy mi sie zachodnie wybrzeze:) pozdrawiam
Agata2010 Napisano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2010 Hej! Jest ktoś chętny na work & trvel w 2010r. z Krakowa lub okolic? Ja planuje w tym roku wyjazd po raz pierwszy i fajnie by bylo jechac w towarzystwie. Myslałam o NY bo tam sa chyba o wiele tansze bilety ale nie wykluczam innych miejsc Moje gg 9330762.
stokrotka1984 Napisano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 17 Stycznia 2010 hej. byłam w usa 3 razy. za kazdym razem w tym samym miejscu ( park rozrywki Valleyfair, MN ). zdarzaly sie ciezkie dni, ale ogolnie bylo super! pozwiedzalam (Las Vegas, Grand Canion, Rushmore Mount), zrobilam wielkie zakupy ( Minesota jest jedym stanem w ktorym nie ma podatku na ubrania, dlatego sa najtansze), poznalam fajnych ludzi z calego swiata. W tym roku zatesknilam i chcialabym poleciec jeszcze raz. problem jest w tym, ze nie ma z kim. nie zalezy mi na tym miejscy, zalezy mi jedynie na firmi, zeby to bylo ccusa (zadnych problemow, wszystko zapiete na ostatni guzik). myslalam o okolicach Nowego Jorku, moze Pensylwania, albo New Jersey. jak wejdziecie na tej stronie w zakladke "baza organizatorow" a pozniej wybierzecie ccusa, nastepnie Dorney Park, to przekonacie sie jakie sa dobre opinie. I wlasnie ten park jest w tych okolicach o ktorych pisalam. jezeli ktos chcialby jechac z osoba, ktora to przeszla na wlsanej skorze , czyli ma jakies doswaidczenie, chcecie po kontrakcie pojezdzic po USA, poimprezowac, to piszcie. Im wiecej tym lepiej. grunt to fajna ekipa
kondzik83 Napisano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2010 Siema, tez juz bylem 3 razy i planuje ponownie wyjechac, jestem na ostatnim roku i mam jeszcze szanse na W&T. Mysle o wyjezdzie na pelne 4m-ce tak,zeby jeszcze jakos finansowo wyjsc na swoje. gg 8734876
bana19 Napisano 7 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2010 witam ja rowniez w tym roku wybieram sie na WAT - mysle o NY! albo chociaz okolice! moim celem jest: praca, zakupy, podrozowanie (wakacje w jakims egzotycznym miejscu), imprezy nie mysle o korzysciach finansowych planuje wykorzystac maksymalnie czas wizy szukam podobnych uczestnikow .... Pozdrawiam
Fiddleps Napisano 14 Lutego 2010 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2010 Chętnie wybiorę się z osoba doświadczoną na w&t, jak ktoś jest z Wrocławia to niech pisze zagadamy się gg 7703481
Zbyszek825 Napisano 10 Maja 2010 Zgłoś Napisano 10 Maja 2010 Jestem zainteresowany propozycją wspólnego wyjazdu.Pragnę jechać we wrześniu 2010 tel.604101786
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.