kuba_grd Napisano 6 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2009 Na google video tez nie ma... Ten odcinek zielonej karty powinien byc juz na forum poniewaz wszystkie odcinki ktore sa google, sciagnalem i wrzucilem na RS. A jak jeszcze nie ma to dzisiaj wieczorem wrzuce
monkidonki Napisano 6 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2009 Jezeli chodzi o dalsze losy bohaterow z pomoca przychodzi nasza klasa. Bohaterowie serialu posiadaja profile na tym portalu, wiec jesli ktos chce to moze sprawdzic co i jak. W kazdym razie z tego co moglem przeczytac to nadal zyja w USA ;]
Rademedes Napisano 6 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2009 hehe takie tam profile na NK ;-) mi sie najbardziej spodobal opis mojego znajomegu na GG: "pojechalem na dominikane zrobic sobie zdjecia na nasza klase" :-)
kuba_grd Napisano 6 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2009 Odcinek 18 - mp4 http://rapidshare.com/files/194871139/Zielona.Karta_18_kubaw14.mp4 Mam jeszcze jeden odcinek (w formacie AVI). Wrzuce go jutro. Faktycznie na NK maja profile ale znalazlem tylko rodziny gronkiewiczow (z ciekawosci chcialem zobaczyc jakes foty jak teraz zyja albo cos)
kuba_grd Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Odcinek 30 - format AVI - dobra jakosc http://rapidshare.com/files/195462672/Zielona.Karta_30_kubaw14.avi To wszystko co mialem na dysku...
Paweł z wroc Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Oooo tego nie widziałem szkoda ze tak mało ale i tak dzieki Jak coś znajdziesz jeszcze w necie to dodaj ja szukałem na p2m p2p i torrentach to nic nie było
kuba_grd Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Szukaj na eMule. Jest na 100% poniewaz nawet kilka dni temu wrzucilem do sciagania ale nie mialem cierpliwosci tak malo zrodel.
Paweł z wroc Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 A na jaki serwer tzn chodzi mi o ta strone czy cos (nie zabardzo znam sie na emulu)
rafal723 Napisano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Wielkie dzieki Kuba:)! A z tym Chicago, to cena mocna, fajnie gdyby ktos udostepnil, albo napiszmy do TVN zeby jeszcze raz puscili lub nowe zrobili, co Wy na to ?
Paweł z wroc Napisano 8 Lutego 2009 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2009 Nawet jak by się zgodzili to by leciało w niedziele o 23.30 lub w tyg o 10 a po 3 odcinkach by stwierdzili ze oglądalność słaba i trzeba ściągnąć :/
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.