Skocz do zawartości

"zielona Karta"

rafal723

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na google video tez nie ma...

Ten odcinek zielonej karty powinien byc juz na forum poniewaz wszystkie odcinki ktore sa google, sciagnalem i wrzucilem na RS. A jak jeszcze nie ma to dzisiaj wieczorem wrzuce :)

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jezeli chodzi o dalsze losy bohaterow z pomoca przychodzi nasza klasa. Bohaterowie serialu posiadaja profile na tym portalu, wiec jesli ktos chce to moze sprawdzic co i jak. W kazdym razie z tego co moglem przeczytac to nadal zyja w USA ;]

Napisano

hehe takie tam profile na NK ;-)

mi sie najbardziej spodobal opis mojego znajomegu na GG: "pojechalem na dominikane zrobic sobie zdjecia na nasza klase" :-)

Napisano

Odcinek 18 - mp4

http://rapidshare.com/files/194871139/Zielona.Karta_18_kubaw14.mp4

Mam jeszcze jeden odcinek (w formacie AVI). Wrzuce go jutro.

Faktycznie na NK maja profile ale znalazlem tylko rodziny gronkiewiczow (z ciekawosci chcialem zobaczyc jakes foty jak teraz zyja albo cos) :)

Napisano

Oooo tego nie widziałem szkoda ze tak mało ale i tak dzieki :) Jak coś znajdziesz jeszcze w necie to dodaj ja szukałem na p2m p2p i torrentach to nic nie było ;)

Napisano

Nawet jak by się zgodzili to by leciało w niedziele o 23.30 lub w tyg o 10 a po 3 odcinkach by stwierdzili ze oglądalność słaba i trzeba ściągnąć :/

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...