madzia77 Napisano 9 Marca 2009 Zgłoś Napisano 9 Marca 2009 Niestety moją kartkę gdzieś "wcięło" Mam nadzieję,że te numery nie będą mi nigdy potrzebne
Johniee Napisano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Napisano 14 Marca 2009 Interesuje mnie ta informacja dla swietego spokoju i jest ona skierowna tylko do osob ktore dostały wize w ostatnim czasie, tzn w ostanich 2 miesiącach. Prawdopdoobnei zmienił się jedynie tekst i kolor kartki ale chciałbym mieć 100 % pewność że wszyscy tak mają. Dlatego jeśli ktoś dostał niedawno wize i ma kartkę z takimi informacji to prosze o podanie koloru czy jest on biały czy żółty... Dzieki
mimi0100 Napisano 18 Marca 2009 Zgłoś Napisano 18 Marca 2009 Johniee ja też dostałam żółta kartkę, myślę, że kolor nie ma znaczenia. Pozdrawiam
Anarion Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 ja też dostałam żółtą a tak swoją drogą- wiem, że to właściwie nie ma żadnego znaczenia, ale mogliby te wizy wklejać jakoś na początku albo od końca, a nie w samym środku paszportu... potem jak się będzie miało więcej wiz to będzie niezły syf, żeby się w tym wszystkim połapać... Ale nie marudzę, grunt, że mam tą wizę
ewelina0426 Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 ja tez mam zolta kartke hi, nie wiem czy to cos znaczy okaze sie na lotnisku w us
Anarion Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 Oj przestańcie, nie popadajmy w paranoję! kolor karteczki informacyjnej na pewno nie ma znaczenia!
Joanna30 Napisano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 9 Kwietnia 2009 Dokładnie. Zwłaszcza, że nie wszyscy ją dostają. Na przykład ja nie dostałam.
Joanna.En Napisano 14 Kwietnia 2009 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2009 Ja dostałam też żółtą kartkę, ale z tego co widze to tam informacje takie dla nas, więc rzeczywiście nie ma co sie martwić...
melasia Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 ta kartke mozna sobie wyrwac jak ci zolty nie pasuje....gorsze sa gwiazki pod zdjeciem heehe
danik Napisano 2 Maja 2009 Zgłoś Napisano 2 Maja 2009 w szczególności, że nikt nie wie co one oznaczają
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.